Koga vidite kao kandidate za predsednika Srbije?

Остани ван тог тока. Ма бре, ја сам за то да се кандидује Ж*ика Обретковић, па да се гласа. Мислим, Жика би једини био достојна конкуренција Томиславу Николићу, остали су далеко испод њега.

no_problem:
Ово је озбиљна и неоснована оптужба. Мислим да смо расправљали више пута о томе, те ово схватам као увреду.
Mislim da ne treba da nasedamo na njihove provokacije.
Ja uopste ne znam je li Kira musko ili zensko, pa dok se decidno ne izjasni, za mene ce biti ONO.
Pre neko vece je bila zensko, pa je onda govorila u mushkom rodu, ja necu da prejudiciram, samo ocekujem da se ono izjasni :lol:

Ма ја о томе и не размишљам. Ја тренутно размишљам о томе како би било лепо да сам код куће у кревету и да гледам неки филм на ТВ-у, али авај ... Но добро, не жалим се добро ми је и овде сад.

no_problem:
Ма ја о томе и не размишљам. Ја тренутно размишљам о томе како би било лепо да сам код куће у кревету и да гледам неки филм на ТВ-у, али авај ... Но добро, не жалим се добро ми је и овде сад.
Uuuuuu, sto bi se nagledao :lol:
Ali imas alternativu, "48 sati svadba" pa imas i reprizu, pa reprizinu reprizu.Od dragih gledalaca (i gledalica) se ocekuje samo podvriskivanje, ijuuuuuuuuujuuuuuuuuuuu.
Probaj, meni poslo za rukom, mogli bi me unajmiti :x

*BILJA*:
Uuuuuu, sto bi se nagledao :lol:
Ali imas alternativu, "48 sati svadba" pa imas i reprizu, pa reprizinu reprizu.Od dragih gledalaca (i gledalica) se ocekuje samo podvriskivanje, ijuuuuuuuuujuuuuuuuuuuu.
Probaj, meni poslo za rukom, mogli bi me unajmiti :x

Mozda covek ima kablovsku?
A, sta ti, radikalko imas protiv svadbi, a? Je l' treba Srbi da popravljaju demografsku sliku, je l' to u duhu tradicije i obicaja ( mislim ta svadba ), je l' to radikalski, bre!? :lol: :lol: :lol: :lol: ;)

King David:
Mozda covek ima kablovsku?
A, sta ti, radikalko imas protiv svadbi, a? Je l' treba Srbi da popravljaju demografsku sliku, je l' to u duhu tradicije i obicaja ( mislim ta svadba ), je l' to radikalski, bre!? :lol: :lol: :lol: :lol: ;)
Nemam ja nista protiv svadi, daleko bilo, ja samo necu da gledam onu kretensku "seriju" u udarnom terminu, i da placam tv-pretplatu. A da je u duhu tradicije i obicaja, bila bi u krugu porodice i prijatelja, i ne bi mlada na vencanje dosla na motoru, a ima je brat-bratu oko 1OO kg.:lol: :lol: :lol:

*BILJA*:
Nemam ja nista protiv svadi, daleko bilo, ja samo necu da gledam onu kretensku "seriju" u udarnom terminu, i da placam tv-pretplatu. A da je u duhu tradicije i obicaja, bila bi u krugu porodice i prijatelja, i ne bi mlada na vencanje dosla na motoru, a ima je brat-bratu oko 1OO kg.:lol: :lol: :lol:

A sto je onda Toma pravio onoliku galamu oko zenidbe sina?
Ne znam za mladu, ali, Vjerica Radeta je, garant doshla na biciklu... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma Velju "Ljakse" Ilica za mr. Presidenta...

On ima da napravi novi ustav koji ce sigurno sadrzati i ove stavke:

1) Najmanje 1000 psovki se mora reci dnevno, deca do 5 godina ne moraju da se pridrzavaju.

2) Najmanje dva novinara se moraju prebiti dnevno, deca do 15 godina i trudnice u poznoj trudnoci ne moraju da se pridrzavaju

3) Najmanje jednom dnevno se mora pozvati neka poznata licnost i onda se ona mora izvredjati u roku od 5 - 15 min. Deca do 10 godina ne moraju da se pridrzavaju
3a) 70% psovki mora da budu nove i ne iskoristene, specijalno inventivnim slede beneficije

4) Izbaciti P iz SrPskog, SrPski i SrPkinja i umesto njega uvesto B. Svi moraju da se pridrzavaju.

5) Zabranjeno nosenje svih vrsta obuce osim Opanaka. Svi moraju da se pridrzavaju.

6) Godisnja potrosnja rakije po osobi ne sme da bude manja od 300 L. Deca do 14 godina i trudnice u poznoj trudnoci ne moraju da se pridrzavaju.

7) Glavni grad je Cacak.

8 ) Umesto Gospodine/Gospodjo, od sad se mora obracati sa Brale/Snajka svim vladinim sluzbenicima. Svi se moraju pridrzavati.

9) Promena imena drzave Srbije u Cackostan.

10) Zabranjeno je ici u skolu, vise od 4og razreda osnovne. Svi se moraju pridrzavati.

Napomena:

Kazna za neizvrsavanje tacaka 1, 2, 3, 5, 6, 8 i 10 je klecanje na kukuruzima

Kazna za ismejavanje svih tacaka je smrt

Beneficija za 3a je 1 L rakije koju je ispekao nas predsednik, Veljenbasi "Ljakse" Ilic...

no_problem:
Остани ван тог тока. Ма бре, ја сам за то да се кандидује Ж*ика Обретковић, па да се гласа. Мислим, Жика би једини био достојна конкуренција Томиславу Николићу, остали су далеко испод њега.

Najzad i od tebe nesto s cim cu se odmah , bez razmisljanja sloziti...... :D :D :D

Back