Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
*BILJA*:Ne da se uplasio, nego ima nekih naznaka da ce i iz zemlje zazditi![]()
Toma se uplašio ? Pitam bez ikakve zaebancije, nešto nisam u toku zadnjih dana.pozz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*BILJA*:Ne da se uplasio, nego ima nekih naznaka da ce i iz zemlje zazditi![]()
Pa, vidish da kolutam ocimaBi2:Toma se uplašio ? Pitam bez ikakve zaebancije, nešto nisam u toku zadnjih dana.pozz
Otkud da ti pretecheKira Neris:Toma da se plaši nekoga? Pa taj proturio više leševa kroz ruke nego ložači u Aušvicu....
Mislim da ne treba da nasedamo na njihove provokacije.no_problem:Ово је озбиљна и неоснована оптужба. Мислим да смо расправљали више пута о томе, те ово схватам као увреду.
Neka, hvala, ponudjen k'o pocascen 8-)King David:Javlja mi se. Hoces da ti dam broj mob-a ili fixni?![]()
*BILJA*:Mislim da ne treba da nasedamo na njihove provokacije.
Ja uopste ne znam je li Kira musko ili zensko, pa dok se decidno ne izjasni, za mene ce biti ONO.
Pre neko vece je bila zensko, pa je onda govorila u mushkom rodu, ja necu da prejudiciram, samo ocekujem da se ono izjasni![]()
Uuuuuu, sto bi se nagledaono_problem:Ма ја о томе и не размишљам. Ја тренутно размишљам о томе како би било лепо да сам код куће у кревету и да гледам неки филм на ТВ-у, али авај ... Но добро, не жалим се добро ми је и овде сад.
*BILJA*:Uuuuuu, sto bi se nagledao![]()
Ali imas alternativu, "48 sati svadba" pa imas i reprizu, pa reprizinu reprizu.Od dragih gledalaca (i gledalica) se ocekuje samo podvriskivanje, ijuuuuuuuuujuuuuuuuuuuu.
Probaj, meni poslo za rukom, mogli bi me unajmiti :x
Cekacemo da se ono izjasni 8-)King David:Mozda je hermafriodit?![]()
Nemam ja nista protiv svadi, daleko bilo, ja samo necu da gledam onu kretensku "seriju" u udarnom terminu, i da placam tv-pretplatu. A da je u duhu tradicije i obicaja, bila bi u krugu porodice i prijatelja, i ne bi mlada na vencanje dosla na motoru, a ima je brat-bratu oko 1OO kg.King David:Mozda covek ima kablovsku?
A, sta ti, radikalko imas protiv svadbi, a? Je l' treba Srbi da popravljaju demografsku sliku, je l' to u duhu tradicije i obicaja ( mislim ta svadba ), je l' to radikalski, bre!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
*BILJA*:Nemam ja nista protiv svadi, daleko bilo, ja samo necu da gledam onu kretensku "seriju" u udarnom terminu, i da placam tv-pretplatu. A da je u duhu tradicije i obicaja, bila bi u krugu porodice i prijatelja, i ne bi mlada na vencanje dosla na motoru, a ima je brat-bratu oko 1OO kg.![]()
![]()
![]()
no_problem:Остани ван тог тока. Ма бре, ја сам за то да се кандидује Ж*ика Обретковић, па да се гласа. Мислим, Жика би једини био достојна конкуренција Томиславу Николићу, остали су далеко испод њега.
Hm......no_problem:Певаћемо Борисе ми ти се кунееееемо!!!! Како да не. Борис за председника .. градске чистоће