Ooh,krajisnice ljuti...opet isti nastavak ove pesme...a znam da ga znas

ukratko...pa ceo svet zna da su najveci partizani bili upravo srbi iz rvatske
6 licka,7 licka,8 kordunska
ta famozna 6 licka je pobila vise ljudi nego bilo koja jedinica na planeti...veruj mi
i to svih mogucih vera,nacionalnosti,uzrasta itd itd
kokali su drugove njemce,kokali su srbe po srbiji antikomuniste,folksdojcere i madjare po voshi,kokali su ustase po austriji i sloveniji,kokali su balije ustase po bosni,kokali su cetnike po krajini i bosni
te famozne nemacke padobrance a o broju pobijenih zabara necu ni polemistati
mnoge domobrane su skinuli u gace i poslali kuci i jos mnogo mnogo mnogo toga
posle rata su tek zagrevali cevi,do krivljenja,sto bi mi u vojsci rekli
ali nije tema posle rata
no......da kazes,maloumnost da su svi partizani pobili samo 1000 drugova njemaca je budalastina na kub
pa partizani su PRVI u svetu,imali nemacke ratne zarobljenike u uzicu i PRVI u svetu oslobodili jednu varos i ceo region,u perioudu kada je cela evropa bila pod okupacijom a rusi u rasulu?
pa koliko je drugova njemaca palo na kadinjaci...kad je radnicki bataljon branio Titu i drugim borcima odstupnicu
te na Ljubinom grobu
kako te nije srtamota da pricas tako nesto o tim ljudima,ma koje ideologije bili,imali su mooda za razliku od tvojih savremenika koje je Gotovina isterao iz krajine sa 20 minobacackih plotuna,dali ste se u bezaniju do bugarske granice maltene u roku od dva dana
A ovi su momci zivote dali,do poslednjeg,kako bi se njihovi drugovi izvukli
i sad ti nesto pricas o njima,jos sa nikom krajiski fenix
sram te bilo
P.S kad ja kao Nemac moram da branim partizane od tih tvojih s..ranja onda shvati kakve bljuvotine pises
moji stari se nisu osvrtali na cetnike,nisu maltene znali da postoje...bojali su se iskljucivo sumskih,i borili se sa njima,te trazili njihove jatake,naravno,strah od rusa je bio mnogo mnogo veci