Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
Može li za Srbiju biti veća šteta od sadašnjeg stanja!?
Bila je vec. Kratko pre Tadica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može li za Srbiju biti veća šteta od sadašnjeg stanja!?
sve mi se cini da su i ovog Obamu podmetnuli Amerikancima...za svaki slucaj...ako im bude trebao neki dobar razlog i opravdanje za raznorazne ratove po svetu (nesto kao 11 septembar,a bilo bi providno da bude isto) tu je drama zvana Obama !
Podmetnuli , jašta
Došli mi neki prijatelji iz Kanade i Amerike ovih dana i u priči se dotakosmo i Obame, a svi se slažemo u jednom , da je već prekoračio predviđeni mu rok trajanja
Al' to me ič ne uzbuđava, meni interesantno čega se stvarno toliko plaši ovaj naš kukavac...otpočetka?
Već sam nekoliko puta ovuda pisala da ni za koga do sada nisu blokirali komplet saobraćaj na Dedinju kada ovaj prolazi, a za njega blokiraju...a sećam se i Tita , pa vi vidite
Snajperisti hebote u ovoj maloj zemlji...ovo je dno dna definitivno![]()
Ne, to se u civilizovanom svetu zove DEMOKRATIJA.
Milosevic bi se trebao postideti sto je ukopao Srbiju u zemlju za pet generacija unapred.
Tadića štite snajperisti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.blic.rs/temadana.php?id=96336
Cemu tolike mere bezbednosti ???
БоТа ко миш...човече...кад президенте неке земље почне да се крије од народа...то је мука!
Nešto mi je promaklo: BOTA, jel' to neki afrički diktator!?![]()
i treba da cuvaju naseg i vaseg Presidentea, jos dugo, dugo treba da nam vlada.
БоТа ко миш...човече...кад президенте неке земље почне да се крије од народа...то је мука!
Posto vidim da je normalno (vecina forumasha) , da predsednika jedne jadne i siromasne drzavice , cuvaju snajperisti , ZATVARAJ temu da ne citam vise !!!!!!!!
bota je dovoljno kaznjen od boga sto je mongoloid i poremeceni debil koji je maltretirao svoju zenu.bolesnik covek