KOGA,BRE,LAZES?!

• Začetnik teme Začetnik teme evel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Buggy:
Evo ti primera.Ja ne zaradjujem nista,studiram nesto sto obozavam,majka i otac mi sve i dalje placaju.On zaradjuje dnevno duplo toliko koliko si ti rekla.Ja imam pare,one za ime boga naravno nikad nece zaista biti moje,vec mojih roditelja.Sto ne znaci da cu vecere ja da placam,letovanje ja da placam od para mojih roditelja?Vec on od onoga sto zaradjuje da bismo nasu vezu mogli samo da ulepsamo...I ja obozavam taj nas glamur i sjaj!Obozavam!

A sta li radi taj tip sa 1000evrica dnevno? ;) Koliko je poklonio Zvecanskoj a koliko deci na Onkologiji?
Ti devojko ne volis njega vec njegove pare.TI si sponzorusa koju ce on sutnuti kad to ukapira ili pronadje tesniju pickicu pa nam onda pisi koliko glamurozno zivis :) :) :)[/QUOT

pa sad, i ovaj decko zna sta prica, nije da ne zna...........ne treba samo brojati pare, treba se malo zapitati odakle stizu...he,he :-D
ako ti je decko medju deset najplacenijih mladih kardiohirurga evrope, onda svaka cast :wink:

Aleksej_BASO:
Ma ovde se svi nesto frljaju sa nekim keshom.....

MIslim, zaista KOGA BRE LAZES???

(Mislim svi koji se nesto frljaju niljadama evra...)
ma samo se sale... :lol:
evo, ja na primer zaradim 300 evrica mesecno
nije to mala stvar.... 8-)
mislim, kad bih imala malo vise para, ne bih ih trosila na glamurozni sex (sta cu, nisam uopste u trendu......)............a morala bih da radim u nasi, ili da dobijem na loto-u (ako zaborave da nameste 7-micu :-? ).........
sta cu, nisu me naucili da kradem, ni da se kur vam............
svaka cast onima koji to umeju da rade bez grize savesti i komplexa nize vrednosti :roll:
nasa glasnogovornica to ne ume, da ume ne bi toliko glasno lajala......... :cry:

evel:
Ne znam sta bih ti rekla za malenu svoticu novca...
Za sve ostalo sto si nabrojala...mozes se obratiti...savete ne naplacujem.
Da ako se posle saveta i ti ogrebes...
ma puna sam ko brod! jos mi i ostaje............ 8)
ne mozes me nauciti da budem uspesan kardiohrurg, ni inzinjer nase...... :|
ono sto ti znas, i moje ucenice (posto radim u skolici) odlicno znaju, samo nemaju sve zeludac za to..... ;-)
eee, s' obzirom na to koliko se przis, mislim da i tebi postaje muka :cry:
oprezno,sponzori vole da im se smeskas, ne da im povracas u lice....
aj' sad ostaj s' Bogom, nije vise zabavno...

feles:
ma samo se sale... :lol:
evo, ja na primer zaradim 300 evrica mesecno
nije to mala stvar.... 8-)
mislim, kad bih imala malo vise para, ne bih ih trosila na glamurozni sex (sta cu, nisam uopste u trendu......)............a morala bih da radim u nasi, ili da dobijem na loto-u (ako zaborave da nameste 7-micu :-? ).........
sta cu, nisu me naucili da kradem, ni da se kur vam............
svaka cast onima koji to umeju da rade bez grize savesti i komplexa nize vrednosti :roll:
nasa glasnogovornica to ne ume, da ume ne bi toliko glasno lajala......... :cry:

Eh, pa da.....

Vidis sta kaze evelka naucice te. ;)

MAda ti to ne zelis, ali ne pokusavaj da joj obajsnis, nece shvatiti. :razz:

feles:
ma puna sam ko brod! jos mi i ostaje............ 8)
ne mozes me nauciti da budem uspesan kardiohrurg, ni inzinjer nase...... :|
ono sto ti znas, i moje ucenice (posto radim u skolici) odlicno znaju, samo nemaju sve zeludac za to..... ;-)
eee, s' obzirom na to koliko se przis, mislim da i tebi postaje muka :cry:
oprezno,sponzori vole da im se smeskas, ne da im povracas u lice....
aj' sad ostaj s' Bogom, nije vise zabavno...

:lol: Hahahaha bije lose.

Ma mani bre vidis da riba zivi nekom njenom izmisljenom svetu.... Valjda se na taj nacin zabavlja.

Ono kod seta gradom neki joj likovi svirali iz BMWa pa je umislila da je zesca sponzorusa, a ono likovi sviraju tako svim ribama... :lol:

Back