Koga biste za premijera nove vlade DS SPS?

koga cemo za premijera u vladi ds sps?

• ja hocu ivicu dacica!

• ja hocu sutanovca!

• ja hocu djilasa!

• ja hocu mrkonjica!

• ja hocu palmu!

• ja hocu bozu djelica!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ђелића нормално (кад та грдосија од човека буде премијер, има да се уплаше и да нас приме у ЕУ за 3 месеца), а Палми сва кључна министарска места (човек је велики стручњак, а држава може доста да уштеди).

07.06.2008 , BEOGRAD
Izvor: PRESS
IVICINA VLADA ČETIRI GODINE!

Vlada DS-SPS, čiji bi premijer bio Ivica Dačić, mogla bi da opstane ceo mandat, uvela bi Srbiju u EU i privukla strane investicije, ocenjuju politički i ekonomski analitičari

Vlada čiji bi stožer bili DS i SPS, a u kojoj bi Ivica Dačić bio premijer, bez obzira na ideološke razlike, mogla bi da opstane ceo mandat! Takva vlada Srbiju ne samo da bi mogla brže da uvede u EU, nego bi privukla i strane investicije, ocenjuju naši politički i ekonomski analiticari.

''Zuti'' nek vam je sa srecom novi premijer:lol::lol::lol:P.S.Voli vas.SLOBA.:lol::lol::lol:http://www.pressonline.rs/vest.jsp?id=38393

Ђелића нормално (кад та грдосија од човека буде премијер, има да се уплаше и да нас приме у ЕУ за 3 месеца), а Палми сва кључна министарска места (човек је велики стручњак, а држава може доста да уштеди).

:rotf::rotf::rotf:

То ће у сваком случају бити једна ФРАНКЕНШТАЈН КОАЛИЦИЈА САСТАВЉЕНА ОД 13 СТРАНАКА ---------ејјјјјјјјј............не знам колико је до сада било министара - али сам сигуран да има да додају још једно десет комаТа...

Нисам сигуран да ће дуго потрајати...

Back