milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
Ja bih ovog Zaka upoznala...pa ubila...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sviram harmoniku da ciganchicima u autobusutwigy:Pa...ima li ovde neko stFarno poznat..mislim ono,..javna liCnoSt?????![]()
Shalim se... ispravkajacques:ispravka...nemam stomacic...sva sreca..ali da imam 10 kg vise od normale...to jeste...a gde su mi...djavo bi znao :?

twigy:Pa...ima li ovde neko stFarno poznat..mislim ono,..javna liCnoSt?????![]()

jao daaaa....put do nje vodi preko tebe znaci...hmmmm...ma nekako cemo te vec izbeci sada kada smo direktno na lajni na MSNbufla:moglo bi da bude pogubno .... za tebe
zar neces da se zrtvujes da bi mogo da upoznas ....... nekogaznas ti koga
![]()

Linalinabg:svi smo mi ovde javne licnosti
i nadaleko poznati![]()

jacques:jao daaaa....put do nje vodi preko tebe znaci...hmmmm...ma nekako cemo te vec izbeci sada kada smo direktno na lajni na MSN![]()

bufla:Lina
cuti tu
ne otkrivaj svoj indentitet slavne glumice
zaboravih i da pomenem da drzi najbolji ugostiteljski lokal![]()

hator:E da, linu bih volela da upoznam, bila je ovde od samog pocetka mog forumaskog zivota...to su bili dani...
malo mi se razvezao jeziklinabg:ne pricaj im nista, zivotati..![]()

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: I know 8-)jacques:inace Hator drzi 10 ekskluzivnih butika po Vojvodini...svaki dan je vidim na TV...
@Bufla
nja nja ....mislis?...e pa videcemo![]()
sada ne mozes da je isteraslinabg:hehe, secam se... stidela si se da dodjes u kafanu sama..![]()
![]()

bufla:malo mi se razvezao jezik
sad cu da ga zavezem![]()

jacques:inace Hator drzi 10 ekskluzivnih butika po Vojvodini...svaki dan je vidim na TV...
@Bufla
nja nja ....mislis?...e pa videcemo![]()