Zikica
Veoma poznat
- Poruka
- 11.236
pa imas mu u profilu sliku........a sta da ti kazem prsotina je 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Psihologue:Ja sam se pronašao u ovo MI...
....ja bih njega...! Haaaaaaa mislish da nisam ja na slici?!Pa otkud to :-( ?Zashtp bih stavljala nechiju drugu? :shock: :sad:W.A.S.P.:voleo bi da upoznam ... milicaanchy - voli dobru ziku; <<<machkica>>> - moju zenu bi volo da vidim i lajv;cyber_barbie - ako je zaista ono ona na slici i ... nem pojma, mozda aleksej_BASO-a posto rece da voli isto pivo ko i ja e i sweetchick posto je jedina pokazala interesovanje za menecenim lutko, cenim

Spock:od frozena je to doooooooostaaaaaaaa, a i imam dobre noge....![]()

verujem da si ti, zato bi i voleo da te upoznamCyber_Barbie:Haaaaaaa mislish da nisam ja na slici?!Pa otkud to :-( ?Zashtp bih stavljala nechiju drugu? :shock: :sad:
a..a..a nema izvlacenjaNata_lijaBG:Znate sta, kad malo bolje razmislim, nemam neku ne znam koliku zelju bilo koga da upoznam. Ne zato sto su to, daleko bilo, losi ljudi, nego zato sto nemam vremena ni za ove moje in Real life
Ali, 2 osobe, ipak...

Eeee vezbaj na refleksimahator:Mareta upoznah za malo....ooo, sudbino kleta!![]()
Profimare:Eeee vezbaj na refleksima![]()
mada mozda opet bude neka srpska nova

ponja54:Voleo bi da upoznam onog whitenicky-ja pa da vidim kako izgleda taj lik shto ima 35 i vishe hiljada postova...
![]()
) ;-)

zaludno . . .Profimare:tacnije 80.77 postova dnevno![]()