jacques
Buduća legenda
- Poruka
- 29.889
onu gomilu vatrostalnih materijala sto uvoze tvoji.....to se kod mene kontrolise ispravnost....da li sme da se uveze i ugradi u peci ili ne....i tako....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....imas pp....
)Ne,mi smo svi prikaceni na komp.-klonja na stolici samo podignes dasku,pivo u levoj,pljuga u ustima,biftek u desnoj,lutka na naduvavanje ispred.Sedimo u bade mantilima samo s prljavim pozutelim gacama ispod i ceskamo dlake naduvenog zadriglog stomaka.slatko volim :)):ljudi, je l radite nesto osim sto kucate ovde na forumu?? disete? spavate? jedete? idete na posao/fax/skolu..? izlazite li uopste napolje????
meni je za ovih 900 i kusur postova trebalo skoro 2 godine(jbg sporo izgleda kucam
)
kako li da razlikujem ko je ko?! 
Mislis Enfroz?Spock:frozena, kad postane enfrozen
Pa luzeri su ovi s zenom,decom i kucetom........slatko volim :)):eee frozen-znaci delite se na 2 grupe- jedni extra uspesni, drugi luzerikako li da razlikujem ko je ko?!
fala na odgovoru![]()
frozen1982.:Ne,mi smo svi prikaceni na komp.-klonja na stolici samo podignes dasku,pivo u levoj,pljuga u ustima,biftek u desnoj,lutka na naduvavanje ispred.Sedimo u bade mantilima samo s prljavim pozutelim gacama ispod i ceskamo dlake naduvenog zadriglog stomaka.
To ti je vecina......a ima i onih malobrojnih srecnika koji vode pun i ispunjen zivot,muz/zena,deca,pas,posao s brdom love,treninzi,vezbanje,trcanje,pozoriste,bioskopi, putovanja u inostranstvo,......itd.E oni dolaze da se malko pomesaju s plebesom....sramota ih sto su tolkio srecni pa ih grize savest.
Nema na cemu,i drugi put.
Eeeeeeeeee, daaaaaaa, tebe!Enfroz2891.:Mislis Enfroz?

izgleda da samo NEkvalitetni muskarci koriste kompjuter 
bas velika zrtva LOL