KOGA BI VOLELI DA UPOZNATE SA FORUMA

whitenicky:
ovih dana samo MirjuMN ostali mi nisu interesantni :))) !!!!
Čoveče... jel to ona što se razvodi već godinu dana??
Izgleda da se razvela konačno, čim Nicky kreće u akciju. : )
A ja da sam oženjen, i da mi se diže na sve što nosi suknju, ja bih ipak tražio neku udatu....
tako bih imao kakvu takvu sigurnost, da se neće izlajati pred mojom suprugom. ; )

TOMAX_2006:
Čoveče... jel to ona što se razvodi već godinu dana??
Izgleda da se razvela konačno, čim Nicky kreće u akciju. : )
A ja da sam oženjen, i da mi se diže na sve što nosi suknju, ja bih ipak tražio neku udatu....
tako bih imao kakvu takvu sigurnost, da se neće izlajati pred mojom suprugom. ; )

Ne TOMAX nije rec od MirjaniDZ nego o MirjiMN imaju dve slicnih nickova :)))) ....ali lepo od tebe sto brines o meni !!! Pozz

LIDERA
g034.gif

whitenicky:
Ne TOMAX nije rec od MirjaniDZ nego o MirjiMN imaju dve slicnih nickova :)))) ....ali lepo od tebe sto brines o meni !!! Pozz
Pa onda je to ona riba iz Crne Gore??
I ti ćeš uskoro da se vidiš sa njom? Lepo.... a ko će od vas dvoje da putuje, ti ili ona?
Mislim, ja ne bih putovao toliko daleko radi seksačine, pa da je ona ne znam ti ni ja šta...
... a šta kaže tvoja žena? : )
Jel kaže:
- Di ćeš bitango nijedna?!!
- Stalno se negde smucaš i sa nekim ribama potucaš!!
- Jel ti znaš di ti je kuća?!!
- Buaahahaaa buahahaaaaa šmrrrc i šmrrrrrrk

: )

TOMAX_2006:
Pa onda je to ona riba iz Crne Gore??
I ti ćeš uskoro da se vidiš sa njom? Lepo.... a ko će od vas dvoje da putuje, ti ili ona?
Mislim, ja ne bih putovao toliko daleko radi seksačine, pa da je ona ne znam ti ni ja šta...
... a šta kaže tvoja žena? : )
Jel kaže:
- Di ćeš bitango nijedna?!!
- Stalno se negde smucaš i sa nekim ribama potucaš!!
- Jel ti znaš di ti je kuća?!!
- Buaahahaaa buahahaaaaa šmrrrc i šmrrrrrrk

: )

Ma devojka je dosla u Novi Sad nije vise u CG ... a moja zena nista ne kaze , ne pita :lol:

Back