COB_girl
Primećen član
- Poruka
- 666
ja idem na oboje. apocalypticu cu sama da se snabdevam,a exit sa caletom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neeeee..........COB_girl:stonsi ne dolaze ,my dear..nisi u toku. 2.jula nastupaju u leonu,ne u bg-otkazali su,pise na njihovom sajtu.
Pa sta je bg? Neka selendra za stonse? Ako moze i Lou Reed i Deep Purple, sto ne bi mogli i oni?? Ubicu se...
ja idem, treba mi samo josh neko stariji da ide sa mnom... verovatno sestra moje drugarice...kako smesno zvuci i sama pomisao na to....COB_girl:bezi bre,na metal certu sa caletom :shock:
to sam i ja planirala, pravo da ti kazem...Lil'_hell92:@cob
Moze da te on odveze na exit, pa da se odvojis od njega i da sa nama vilenis! iskoristi baba maximalno. ja cu svog da me doveze i verovatno da postavimo sator. on ce da odsedne u hotelu valjda pa ce malko da me obilazi. sta cu, imam tek 13,5 godina. trebala sam prosle godine da idem na exit ali nisam...
to je najbolja varijanta... mozda bi moj babo mogao i jos nekog... mozda unicusa, anarhista i ako hoces tebe.+SpookyGirl+:to sam i ja planirala, pravo da ti kazem...
neki s pricaonice, garant.COB_girl:@kiza1-who the hell are you???
we'll see... ima vremena...Lil'_hell92:to je najbolja varijanta... mozda bi moj babo mogao i jos nekog... mozda unicusa, anarhista i ako hoces tebe.

... a ni manje, a?COB_girl:sorry,necemo vise...
si nesto nadrndan, jel' Milane?McMillan:... a ni manje, a?
Mooreee....