KOGA BI VOLELI DA UPOZNATE SA FORUMA

ja sam tebi prva prekinula prijateljstvo.
samo na onoj temi a ja sam ovde i na profilu...:mrgreen:
Alo vas dvoje, prestanite da smarate više. Smorili ste i Boga i narod sa tim vašim "nja-nja, ne volim te više, nja-nja, mrzim te". Da sam ja moderator, popili bi ste ban samo još jednom da se ovako javno prepucavate. Lepo privatne poruke ili poruke u profilu pa se tamo ganjajte. Spamujete sve moguće teme.

Alo vas dvoje, prestanite da smarate više. Smorili ste i Boga i narod sa tim vašim "nja-nja, ne volim te više, nja-nja, mrzim te". Da sam ja moderator, popili bi ste ban samo još jednom da se ovako javno prepucavate. Lepo privatne poruke ili poruke u profilu pa se tamo ganjajte. Spamujete sve moguće teme.

alex777, anchi i ja smo ga blokirali!!!!!!! (sigurno ce ga blokirati jos neko, marina, mini i tako....) uglavnom ja vise ne vidim sta on pise niti me zanima!!!!!!!!!!

a shta fali ovom "zabavnom"? shto ste digli toliku hajku na njega?

idi na humor, otvori temu zezanje sve u 16, pidi na 140,150 i neku stranu. svadjali su se on i civka, onda je on napisao kako su zene bezvredne, onda smo pocele da se svadjamo sa zabavnim i minnie95 i ja. pa je doso alex i poceo da nas brani. zatim se svadjaju on i zabavan. minnie95, marina i ja ga branimo. a sad je u svadji i sa anchi i sa vodjenom snom(valjda tako bese nick).

ova brka loncice...nije tako bilo....civka je rekla da su muskarci ovo-ono pa sam ja rekao da su muskarci uradili mnogo toga itd pa je onda Alex rekao kako su zene najbolje i tako nesto pa sam ja poceo sa njim da se prepirem i onda su one klinke pocele njega da brane a sad nisam u svadji sa vodjenom snom samo sa Ancy ali je klinka vec pobegla ona se svadja samo kada ima nekog u blizini da je brani a ovako samo bezi...
ps:nemojte vise nista da pitate zato sto mnogo spamujemo i necu vise da objasnjavam....

Back