.... ja bi tab-a....
Ne da mu se šlihtam, nego sam čuo da je široke ruke, pa da dobijem color televizor....
a vi?
Ne da mu se šlihtam, nego sam čuo da je široke ruke, pa da dobijem color televizor....
a vi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel u redu ako se pozove bivsi sa krste?.... ja bi tab-a....
a vi?
Ne seri da imaš?jel u redu ako se pozove bivsi sa krste?
drug bre.Ne seri da imaš?
Pod šatrom. Onako ljudski.kaka bre svadb@
Može.
kaki bre sator kaka bre svadba jesi pomanitala zenaPod šatrom. Onako ljudski.
Joj ja sam ti iz Bosne, kod nas je djever mužev brat a za Starog svata @pura mocaMože.
A koga bi za Starog svata onda?
...i za devera?
Znam bre ko je dever, nisam pao s' kruške, ne moj se sad vređamo....Joj ja sam ti iz Bosne, kod nas je djever mužev brat a za Starog svata @pura moca
Ne znam ko ti je toZnam bre ko je dever, nisam pao s' kruške, ne moj se sad vređamo....
Nego ako budući muž nema brata nego sestru, onda mora da se nađe dever.....
A za Vojvodu (to ti je onaj sa velikom, dugačkom, šiljatom šarenom kapom)?
Ima li neko da objasni ko je Vojvoda na svadbi.....Ne znam ko ti je to![]()
Ne treba, kažem ti da su kod nas drugačiji običajiIma li neko da objasni ko je Vojvoda na svadbi.....
Kum bi mogao biti @MrNapokon on ne bi padao u nesvest i sablaznjavao se ni od cega.... ja bi tab-a....
a vi?
Pa dobro, ali ako svadba bude ovde kod nas....Ne treba, kažem ti da su kod nas drugačiji običaji
Mislim da je to čaja, čauš.Ne znam ko ti je to![]()
Tako je. Konačno neka vajda i od ovih moderatora.....Mislim da je to čaja, čauš.
Ko te ljutio?Tako je. Konačno neka vajda i od ovih moderatora.....
Ihh, pa nisam ja placipiccka i tužibaba.....Ko te ljutio?
Moze, ti si cica, garant su ti takve i drugarice pa da smeknem perifernim koja je stisnula najjace bidermejer. Plus dj a ne troptanje po zemlji ko stampedo pijan od uzavrelih lubenicaKum bi mogao biti @MrNapokon on ne bi padao u nesvest i sablaznjavao se ni od cega... pa ni od toga sto ce mi biti DJ na svadbi a ne turbo folkic
...gle sad kad me demantuje![]()