Kod za Astrologiju

A jes li ti svjestan cinjenice da je ljepota u ocima posmatraca,da postiji ogroman broj ljudi na planeti,koji se nisu istakli u javnom zivotu,i koji realno izgledaju mnogo bolje od ovih koje si nabrojao?

Sam sebi uskaces u stomak. Ako baziras svoje tvrdnje po kojoj je sve na proceni subjekta to mozemo reci i za nauke. Subjekt ne priznaje astronomiju i ona nije nauka? Tako i ovde, postoje takmicenja o izboru za mis i tu su ukljuceni glasovi ljudi sa cele planete, komisija, strucni ziri. To sto se ti ne slazes zabole me, pises samo da bi navodio kako svi drugi grese za razliku od tebe.

Sam sebi uskaces u stomak. Ako baziras svoje tvrdnje po kojoj je sve na proceni subjekta to mozemo reci i za nauke. Subjekt ne priznaje astronomiju i ona nije nauka? Tako i ovde, postoje takmicenja o izboru za mis i tu su ukljuceni glasovi ljudi sa cele planete, komisija, strucni ziri. To sto se ti ne slazes zabole me, pises samo da bi navodio kako svi drugi grese za razliku od tebe.

HAhah"Astrologija (grč.: αστρολογία = άστρον + λόγος) se bavi proučavanjem simboličkog međuutjecaja položaja i kretanja nebeskih tijela i time na zbivanja na Zemlji, te čovjekovu osobnost ili slijedove događaja. Astrologija nema ZNANSTVENU UTEMELJENOST. Astrologija ne poznaje sudbinu, narodni izraz koji joj se pripisuje.(WIKIPEDIA)

"Naučna teorija je hipoteza koja je potvrđena PONOVLJENIM PROMATRANJIMA i MJERENJIMA. Naučne teorije su obično date kao matematičke forme, i uvijek su podložne ODBACIVANJU ako ih budući eksperimenti opovrgnu.

"Astrologija spada u grupu pseudonauka,sto znaci da koristi metode priznatih nauka,za dokazivanje vlastitih hipoteza,koje nije u mogucnosti i da dokaze(zato je ni jedan sistem obrazovanja u svijetu,ne daje u skolu djeci da je uce)
MA zaboli i mene sto si nasao nekakav spisak,koji nista ne znaci,i nije mjerilo nicega.Treba li jos jednom da ti kazem da nastavis to da posmatras kako zelis?Imas pravo na to.

Што се теме тиче такозвану ''серију'' познајем врло добро, но питам због чега термин ''серија'' у првом плану, чисто информативно и сасвим необавезно... : }

Poslednja izmena od moderatora:

Back