Kod koga idete ili kod koga biste išli na masažu, kod muškarca ili žene? Imate li problem da vašu voljenu osobu masira osoba suprotnog pola? Kako gledate na sve ovo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Leđa, vrat i noge na primer.Zavisi o kakvoj masazi je rec
Pa i ona može da sakrije da ide na masažu, ali nije poenta da se ide krišom.cuj kad bi ti voljena osoba dozvolila..pa jel mora znati da si otiso na masazu kad je se vec plasis..
To noge je objektivna stvar,tako da je bas diskutabilnoLeđa, vrat i noge na primer.
pa ti moras ici krisom jer vec pricas da ti zena neb dozvolila..Pa i ona može da sakrije da ide na masažu, ali nije poenta da se ide krišom.
Pa da mi brani da idem kod žene išao bih kod muškarca. A meni bi smetalo da ona ide kod muškarca, insistirao bih da ide kod žene.pa ti moras ici krisom jer vec pricas da ti zena neb dozvolila..
Ako si toliki baksuz da ode kod lezbejke i da je ona još i zavede.meni je draze da ide kod muskarca nego kod zene..ako dodje do seksa tesko cu podnjeti da me ostavi radi zene..ko sto i one teze podnose kad je muskarac ostavi radi drugog muskarca..
Ne slažem se sa tobom.veca je to mogucnost nego da se pojebe sa muskarcem maserom..
Druže ona ako hoće da te prevari ne treba joj maser za to...tako isto i muškarac ako hoće da prevari lepšu polovinu ne treba mu maserkaNe slažem se sa tobom.
Slažem se, ali ovo je specifična situacija kada te neko dira pi golim telu.Druže ona ako hoće da te prevari ne treba joj maser za to...tako isto i muškarac ako hoće da prevari lepšu polovinu ne treba mu maserka
Postoje ženski ginekolozi. Mada tu ne bih pravio nikakav problem, tu je zdravlje pre svega u prvom planu. Možda joj taj gunekolog baš odgovara ili je jako dobar doktor.Ako tako razmišljaš da ženu ne bi pustio kod masera,seti se samo da idu i kod ginekologa na preglede i kontrole
Slažem se,ali uvek postoji ono ALIPostoje ženski ginekolozi. Mada tu ne bih pravio nikakav problem, tu je zdravlje pre svega u prvom planu. Možda joj taj gunekolog baš odgovara ili je jako dobar doktor.
Postoji ali i u prodavnicu da ode. Moraš imati poverenja u partnera.Slažem se,ali uvek postoji ono ALI
Ja mislim da se ginekologu smuči ona ženska stvar jer non stop gleda u nju. Možda sam ukrivu ali mi tako deluje.Naravno,poverenja uvek mora biti,jer da ga nije bilo ne bi bili zajedno
e zato nemas djeckaJa idem kod žene, prilično je gruba ali izdržim jer kad popusti bol osjećam se predobro!
A neces kod tashte...?Ja bih išao kod žene na masažu kada bi mi moja voljena osoba to dozvolila, ali ako ne bi dozvolila išao bih kod muškarca. A ne bi mi bilo svejedno da mi devojka ili žena ide kod muškarca iskreno.