Kafić Kod "16 ventila" - Šoferska kafana!

Dobar jutar, ili dobar dan dobri ljudi... :bye:

:bye:

fernando dobri ti ovi tiketi i steta sto pade na najslabijoj kvoti.jel imas nešto simpaticno za veceras pa i mi da uzmemo neki dinar

Evo bas gledam , zakasnio sam na neke stvari koje sam hteo, a ovo ostalo mi se i ne svidja previse.
Mozda Kalmar-Treleborg H1 ili rekreativno posto nisam imao vremena da pogledam bolje.

Vitali Klicko 1
Kalmar
Litvanija-Kanada vise poena 173.5 [juce debeli over, ne igraju odbranu uopste]
CrnaGora-Hrvatska 1.pol vise poena [dosad 100% prolaznost ALI 1. poluvreme, ne ceo mec]
braca Brajan dubl 1.18
to je ukupno oko @9

fernando pošto radim do 19 h neznam koji od ovih parova nece poceti do negde pola osam.

Ybg, tek sad sam stigo kuci.Ceo dan se jebavam s kolima, puko sam 13000.I to sa popustom.

Kalmar vodio 3:0, naravno prime gol u `90. i padne hendi.Al to sam uplatio samo za 1.000din
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1090-2063450-891

Ovo ostalo za danas sve proslo, jos Vitali, juce tiketi 2/3, nije lose.

Santos - Amerika pocinje u 23:30, tu bi trebao kec.

Poslednja izmena:
Alo ljudi, ima li vas ovde?
Ne odoh u kafanu pa soliram

Vranac.jpg

Aj ko ce da podeli sa mnom

Nema ti kod nas nedelja, neradni dan... Uvek moras da budes spreman da ojadis narod ;)

Ne dnam, mnogo te se bojim :sad2::mrgreen:
Evo, kako si postala mod? Uvek me je to zanimalo....
Pogazila onim njenim traktorom konkurenciju i zaselja u fotelju :P

Nego ja polozih! 9 palo!
Lud profa, lud ja - milina! :D
Iako sam ocajno znao, padne se pitanje - boza, pa ga nekim kombinovanjem ostalih predmeta izmuvam idam dobar odgovor :D
Znao za 10, ali nisam imao predispitne aktivnosti. Bem ti mene! Od 4 nacina da obezbedim ocenu vise ja nisam iskoristio nijedan :mrgreen:
To ti je lenjost... I kad mi draze da budem s nekim drugim nego na cas da idem... Sve u svemu dobro je! Zna se, pada cast
4723.jpg

Posto vidim da smo ovih dana junaci eo jedno staro iz podruma
p.jpg

ZiFeli!

Back