gost 222415
Elita
- Poruka
- 15.706
odo zamenim fleš od 4 giga što sam dobio na poklon, za fleš od 8 giga. Jedan od 4 imam već.
Pesto dinara treba dodam.
Pesto dinara treba dodam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a sad film nema ispod giga i po. A od kad mi se sestra udala, kad dođe kod mene, ja joj dam na fleš par filmova i deset-dvaes epizoda onih turaka.šta tolko mećeš na te fleške da ti malo 4 giga jeote...![]()
sestraa sad film nema ispod giga i po. A od kad mi se sestra udala, kad dođe kod mene, ja joj dam na fleš par filmova i deset-dvaes epizoda onih turaka.

pa da...da okrenem glavu kad šleperče prelazi granicu...![]()

Znači ovim našim "milicajcima" i 40.000 din malo? plus što uzmu još toliko na lizalo svaki mesec. STRAŠNO
Da, evo ugradio u kadeta abs, esp, asr, kožu, tv+navi, panorama, felge, dva seta guma, elektropodizače, elektropodesiva sedišta, V6 dizel motor, samo da ga ne bi provalili ljudi da ima para, pa još uvek vozi star auto od 1000 eura, ali ga je lepo sredio.Znači ovim našim "milicajcima" i 40.000 din malo? plus što uzmu još toliko na lizalo svaki mesec. STRAŠNO
Da, evo ugradio u kadeta abs, esp, asr, kožu, tv+navi, panorama, felge, dva seta guma, elektropodizače, elektropodesiva sedišta, V6 dizel motor, samo da ga ne bi provalili ljudi da ima para, pa još uvek vozi star auto od 1000 eura, ali ga je lepo sredio.

to ti pričam...
a imo sam i gesija...to skupo u pichku materinu...luksuz misim...ne može to da se održava na pandursku platu...******...:/
odvrni plin. Ja se i ne plašim toliko preticanja, ali opet, vuče se ko magae. Pre neku noć išto z drugom do kraljeva, 50 km od mene, i vozio njegov tipo 1.6 84 ks na gas. Dovoljno snage ima i za preticanje, i da ga sastaviš preko 100 na nekom pravcu. Sasvim dovoljno.pa kad zapretičem šlepera mora mi bude slobodan put ispred bar 2 km pa mi se noge odseku ako vim da sam na pola kamiona a vim otamo na kilometar neka svetla...:/
...
esi ebo mamu putarima?jeote preneki dan idem za NIš i u sićevaču ulazim ti ja u tunel...a tamo su tuneli jelda sve u krivine, nema pravog tunela...
...i odjednom na pola tunela kolona...a ja sam ga zgazijo 100tku sigurno...jedva sam se brate zaustavijo...noge mi se otsekle...i znaš šta je bilo...?
...radovi na putu...:/ oni kreteni mašu zastavicama...izigravaju žive semafore...znaš ono...
... pa jebbem im mater našli de da zaustavljaju...
...a jedna guska što sam je par min pre tga preteko, zamalo da me odalami otpozadi...misim da je imala trag kočenja jedno 50m...znaš kako odvratno kad u tunel čuješ kako škripe gume i u retrovizor vidiš auto kako ti se opasnom brzinom približava...
...znači usro sam se...

a jes, kad vozimo kadete, pa si se usro. Da voziš auto par godina mlađi, pipneš kočnicu i ti se zalepiš u volan. Onomad sam vozio punta jtd i bio kod mene dva dana i jesam se malo iživljavao na pravcima, a znaš kako koči? Jedno 30-40% bolje od kadeta, al bez preterivanja.nisam brate...kolona, gužva, noge mi se ocekle...nisam se ni setio kolko sam se uplašijo...jebbe me uniforma i kad bi znao da me ne bi suspendovali, a bi odma..ladno bi tako ponekad izašo da našutiram tako ponekog u saobraćaju...znaš kako je to jebbeno...našutiro bi ga, a ne smeš...![]()