Kafić Kod "16 ventila" - Šoferska kafana!

koja brate kafa...nisam imo vreme...veruj mi da nisam...nisam imo para, veruj mi da nisam...imali smo namere da odemo u Knez Mihajlovu, da vidi dete...al šipak...ujebbo nas tajming...još kad mi ova reče 20 minuta pešaka ili tramvaj...:/

...takodžer, nisam bijo sam...bijo sa mnom i sin...a vidim ga da se izmrcvario jadan...ubi nas put...još i ona buka, galama...
...pa smo ogladnili...vim samo jedna hanburgernica, onomad beše ko vašar...10tak...al ovaj izgleda debelo potplatio da nema nikog sem njega...monopol...i to je rezultiralo sendvičem koji košta 300 dinara...300 puta mu ga majke namlatim vlasniku te rupe...:/
...dva soka 500 dinara...:dash:
...već tu sam bio pošteno dekintiran...
...a razmišljo sam o kafi sa forumašima, nije da nisam...međutim ručak kod gore navedene hamburgernice je iz temelja urušio sve moje snove i konbinacije o forumaškoj kafi...a da mene neko čašćava a da se ja pravim blesav i proučavam lustere dok se on brčka po džepovima, to brate ne bi podneo...
...tako da...oprostite mi...kriv sam, al sticaj raznih okolnosti me sprečijo da sa forumašima ugovaram kafe...:rumenko:
...biće dana...

Poslednja izmena:
...misim,znam da je Beograd skupa investicija,pogotovo kad se ide na te take sajmove,al od ovog je mogla baš srčka da me strefi....

bejah pre jedno mesec dana u BGD tri dana na seminaru...ebo mi je taksista sve po spisku od PC Ušće do zgrade opštine novi beograd.....
ubuduće u BGD samo po prekoj potrebi....
ipak je NS zakon....mož da kaže ko šta oće....

i da..ima dana...

ja sad da mora da idem u bege pa trebalo bi mi jedno 10 dana samo na ispijanje kafa sa forumašima...misim...nije da je sad neka potražnja za mnom...:lol: ...al ne bi bijo red da sad popijem kafu sa talentovanom Sabrinom a da ispustim štaznam...recimo Sad će...spavanje u parkovima se ne računa, jer neam pare za hotel...a da gostujem na gajbama, nema šanse, da platim hotel, neam pare...

...kriv sam, bičujte me...:rumenko:

...misim,znam da je Beograd skupa investicija,pogotovo kad se ide na te take sajmove,al od ovog je mogla baš srčka da me strefi....

bejah pre jedno mesec dana u BGD tri dana na seminaru...ebo mi je taksista sve po spisku od PC Ušće do zgrade opštine novi beograd.....
ubuduće u BGD samo po prekoj potrebi....
ipak je NS zakon....mož da kaže ko šta oće....

i da..ima dana...

a ovo s taksistima...sišo sam iz busa i odma me spopalo njih 2,3...ajde šefe taksi...

...pomislih...neam pojma...možda bi mogo, da se ne drrkam po busevima sa detetom...i zamalo da me ubede...
...srećom pomisao - ovi bi ti jebbali majku kad bi ti rekli cenu - me odvratila od vožnje s beograckim taksistima...:/

dee lite
izvini brate sto cu da ti ovo kazem ali - KAKAV DANAK NEISKUSTVU! :hahaha:
brate treb'o si da se javis
ja bio slobodan ceo dan, mog'o sam da upalim kola, nadjemo se kod autobuske, odemo na sajam
i kakva crna kafa - pivo brate da rokamo :)

pa jesam neiskusan što se Beograda tiče...ja to nikad nisam krio...u begetu se ne snalazim nikako...ali nikako...moja relacija je autobuska - železnička - Sarajevska - autobuska...
..e da...i znam da nađem Nisanov servis Gagu...:lol: ...sva sreća da je uz auto put...:lol:
...neću ja to tako brate...neprijatno mi da me iko taksira po Beogradu...
...pivo, nego šta...tačno bi se olešio od dva, kolko sam bio umoran...:lol:

...ja volim čekamo se tu i tu u tolko i tolko, ja dođem, ti dođeš, sednemo, pijemo...
...znaš ono...ravnopravno......a vozikanje ne...neću da se iko izlaže nepotrebnom trošku zbog mene...

pa jesam neiskusan što se Beograda tiče...ja to nikad nisam krio...u begetu se ne snalazim nikako...ali nikako...moja relacija je autobuska - železnička - Sarajevska - autobuska...
..e da...i znam da nađem Nisanov servis Gagu...:lol: ...sva sreća da je uz auto put...:lol:
...neću ja to tako brate...neprijatno mi da me iko taksira po Beogradu...
...pivo, nego šta...tačno bi se olešio od dva, kolko sam bio umoran...:lol:

...ja volim čekamo se tu i tu u tolko i tolko, ja dođem, ti dođeš, sednemo, pijemo...
...znaš ono...ravnopravno......a vozikanje ne...neću da se iko izlaže nepotrebnom trošku zbog mene...

ne se*ri leba ti
ebem ti, kakav nepotrebni trosak?
i meni se islo na sajam da gledam pi*cke :lol:

Znate li išta o Cofap amortizerima. Danas sam tražeći normalne amortizere naletio na ovog proizvođača, a prodavač me uvjerava da je to vrhunski kvalitet. A duplo su jeftiniji od Sachs ili KYB. Monroe ne želim uzimati, u obzir mi ulaze dobri gasni amortizeri. Kakvi su jošn amortizeri marke Boge? Znači, popređenje:
1.KYB (lični favorit)
2.Sachs
3.Boge.

Mickoooooooo

04dd9ffd9734bd0014ee5c9.jpg
pivorodjendan.jpg

:cmok2:

posle kurtoazne čestitke SRETAN TI MICKO DIVAN DAN očekujemo pošteno čašćavanje....:cmok2::cmok2::cmok2:

:hvala: Hvala, hvala, hvala :mrgreen: . Nisam stigao juce da banem ovamo.

A sad castim, da pijete i jedete dok se ne userete :per:

Back