Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
..pa esi bar popio forumašku kafu kafu????
ako nisi,ebo te dolazak u BG.....

ako nisi,ebo te dolazak u BG.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...al ne bi bijo red da sad popijem kafu sa talentovanom Sabrinom a da ispustim štaznam...recimo Sad će...spavanje u parkovima se ne računa, jer neam pare za hotel...a da gostujem na gajbama, nema šanse, da platim hotel, neam pare...
...misim,znam da je Beograd skupa investicija,pogotovo kad se ide na te take sajmove,al od ovog je mogla baš srčka da me strefi....
bejah pre jedno mesec dana u BGD tri dana na seminaru...ebo mi je taksista sve po spisku od PC Ušće do zgrade opštine novi beograd.....
ubuduće u BGD samo po prekoj potrebi....
ipak je NS zakon....mož da kaže ko šta oće....
i da..ima dana...

dee lite
izvini brate sto cu da ti ovo kazem ali - KAKAV DANAK NEISKUSTVU!
brate treb'o si da se javis
ja bio slobodan ceo dan, mog'o sam da upalim kola, nadjemo se kod autobuske, odemo na sajam
i kakva crna kafa - pivo brate da rokamo![]()
...sva sreća da je uz auto put...

pa jesam neiskusan što se Beograda tiče...ja to nikad nisam krio...u begetu se ne snalazim nikako...ali nikako...moja relacija je autobuska - železnička - Sarajevska - autobuska...
..e da...i znam da nađem Nisanov servis Gagu......sva sreća da je uz auto put...
...neću ja to tako brate...neprijatno mi da me iko taksira po Beogradu...
...pivo, nego šta...tačno bi se olešio od dva, kolko sam bio umoran...
...ja volim čekamo se tu i tu u tolko i tolko, ja dođem, ti dođeš, sednemo, pijemo...
...znaš ono...ravnopravno......a vozikanje ne...neću da se iko izlaže nepotrebnom trošku zbog mene...

Mickoooooooo
![]()
![]()
![]()
posle kurtoazne čestitke SRETAN TI MICKO DIVAN DAN očekujemo pošteno čašćavanje....![]()
Hvala, hvala, hvala
. Nisam stigao juce da banem ovamo.
Da si živ i zdrav još 82 godine.

ne se*ri leba ti
ebem ti, kakav nepotrebni trosak?
i meni se islo na sajam da gledam pi*cke![]()