Kafić Kod "16 ventila" - Šoferska kafana!

Mickoooooooo

04dd9ffd9734bd0014ee5c9.jpg
pivorodjendan.jpg

:cmok2:

pa ne al misim stvarno...
sretoh kolege, računam pandur neće zajebe pandura...pitam kako do sajma...kaže 511...
nabodem stajalište, odma tu ispred železničke...
eto ga za 2,3 minuta...511...
...jedna stanica, druga stanica, čekam da pređem Savu...neam pojma što sam utripovo da za sajam mora da se pređe nekakva reka...
...takodžer, neam pojma di sam zevao, al vidim ja tabla Beograd, ali ona žuta, precrtana crvenim..:eek:
...rekoh u sebi jeote pa di sad ja ovo idem...:eek: ...ono malo orjentacije što iam, govori mi - pandur, debelo si se zajebo ode ti u pichku materinu...odvajam o se levo, piše Železnik...:eek: ...aj računam to je neko beogracko naselje, ranije sam čuo da jeste naselje...di pandur s juga zna u kom naselju je sajmište...pa ko reko aj možda je sajam u tom Železniku...
...al opet vim nešto mi tu ne štima...sve neke livade...znam prošli put kad sam dolazio, nije bilo ovoliko livada i pustara...sve bre bilo naseljeno...sve bile zgrade oko mene...vidim one ciganske "kućice"...sećam se da toga nije bilo prošli put...
...pitam neku babu u busu jel ovaj bus vodi ka sajmu, ona kaže...joooooj...pa promašio si...sajam je na drugoj strani...
...e, u pichku materinu, pomisleh...siđem na prvoj, pa pitam jednu ovako jebozovnu držeću gospodžu mojijeh godina (što mi je eto bila uteha u tim teškim trenucima) kako i gde da se vratim do tog jebbenog sajma...ona mi objasnila, čak mi se u busu dok sam se vraćao opet obratila i objasnila...:flert:
...takodžer sam se obratio i jednom ovako čini se finom mladiću sa istim pitanjem...kad mi reče - i ja idem na sajam, sićićete gde i ja - kao sunce da me obasjalo...
...mojim mukama došao je kraj...
...uđeh na sajam, prošetah, videh...ništa specijalno...mogu reči da sam se pokajo što sam se drrkao 4 sata u busu...aj jedina utešna stvar je što nisam platijo kartu...:)
...ništa specijalno što se tiče automobila...pola ih je već u saobraćaju i odavno sam ih video...ne doduše tako naglancane, al opet...nije to to...nje kao onomad 2002 valjda beše, kad sam se sećam se oduševio Alfom 156...kad smo već kod favorita, i ove godine je to bila Alfa...Giulietta...znači auto u pichjku materinu...
...oko hostesa ne bi, ispalo bi mnogo dugačko, a mrzi me više da kucam...
...

Back