Kafić Kod "16 ventila" - Šoferska kafana!

Doneo sam odluku da svoju aktivnost na forumu na neodredjeno vreme zamrznem.

Razloga ima nekoliko, a onaj presudan je vezan za licne prioritete koji su svima zajednicki, samo je u mom slucaju prevrsilo svaku meru...
Druga bitna stvar je atmosfera, sva manje je pametnih stvari a detinjastih prepucavanja i gluposti previse, i sve je to pocelo da me zamara.

Bilo mi je lepo ovde, cetri godine nije malo...

Do nekog drugog susreta, puno pozdrava svima.
:bye: :pivce:

Dođe čoveku nekad tako dosta svega.... razumem te u potpunosti ... dobro je dok čovek može da ode na "odjavi se" i izbegne svakakve gluposti koje opsedaju internet ... počev od dece koja ne znaju sama ni dupe da obrišu preko starijih... koji ne znaju za drugi život osim virtuelnog.... koji smeju da prozivaju samo preko tastature i ostalo ..... da ne nabrajam :)

Loše će biti, a kako je krenulo uskoro će i do toga doći, kad stvarni život bude bio isti ... pun debila, iskompleksiranih ljudi i ostalog .... da ne nabrajamo .. :)

U zdravlje tebi onda.... javi se ponekad.... ima nas i na face-u većina ;)

Razloga ima nekoliko, a onaj presudan je vezan za licne prioritete koji su svima zajednicki, samo je u mom slucaju prevrsilo svaku meru...
Druga bitna stvar je atmosfera, sva manje je pametnih stvari a detinjastih prepucavanja i gluposti previse, i sve je to pocelo da me zamara.

Aj, odmori malo, pa se vrati.

Da se ti veceras lepo nasljemas pa da sutra imamo o cemu da pricamo?

Back