Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovih dana me muka uhvati kad vidim kako i čime čiste sneg sa kola, pa to je strašno... :roll: Uzmu metlu pa sa njom, a pojma nemaju koliko time grebu farbu i matiraju sjaj. Onda uzmu pa onim za guljenje leda gule led ne sa stakla nego sa farbe... Bogami, nije za svakog seljaka auto.

to jeste, ali na minus 7-8 bas ga briga za farbu, ali ja bih obracao paznju na to...

masinom nikad ne moze da se opere kao ribanjem. a ono za domestos sam se zezaoz z;)
Грешиш, постоје сада ова средства за бесконтактно прање и уз мало јачу машину скида се све живо ;) Прилично кул ствар јер се не ради о киселини која оштећује фарбу већ је на биљној бази и има чак и помало воскирајућу улогу ;)

Грешиш, постоје сада ова средства за бесконтактно прање и уз мало јачу машину скида се све живо ;) Прилично кул ствар јер се не ради о киселини која оштећује фарбу већ је на биљној бази и има чак и помало воскирајућу улогу ;)
Ma kolko dobro oprao auto sa onim na pritisak nema sanse da skines sve,operi auti i onda povuzi prstima ispod polovine vrata na vozacevoj strani,osetices da je hrapavo iako se nista ne vidi.
Za naseg mercedesa ja i moj otac kad peremo koristimo neku malo jacu tecnost koja je bas namenjena tome,naprskas auto ali samo od polovine varata pa nadole,ostavis minut dva i onda vidis kako pocinje da se zuti,to jest pocinje asvalt da rastvara,onda sundjer u ruke i sampon za pranje pa udri,znam da nam neki put treba po sat vremena da detaljno operemo auto tim putem.Srecom ako se posle operem dobrim samponom(turtle) moze da izdrzi i po 2 meseca a da se ne mora opet tako detaljno prati.

Dovla, nakon više beskontaktnih pranja treba oprati na mišiće. Uvek ostane po malo i bez trljanja ne može da bude sve ok.

Ma kolko dobro oprao auto sa onim na pritisak nema sanse da skines sve,operi auti i onda povuzi prstima ispod polovine vrata na vozacevoj strani,osetices da je hrapavo iako se nista ne vidi.
Za naseg mercedesa ja i moj otac kad peremo koristimo neku malo jacu tecnost koja je bas namenjena tome,naprskas auto ali samo od polovine varata pa nadole,ostavis minut dva i onda vidis kako pocinje da se zuti,to jest pocinje asvalt da rastvara,onda sundjer u ruke i sampon za pranje pa udri,znam da nam neki put treba po sat vremena da detaljno operemo auto tim putem.Srecom ako se posle operem dobrim samponom(turtle) moze da izdrzi i po 2 meseca a da se ne mora opet tako detaljno prati.

Слажем се, али обрише се ваљда тај ауто јеленском крпом после прања, па ако нешто и остане скине крпа :) Мада истина је да остаје, ја то најбоље приметим на мом ауту (белом)... на овим другим се не види кад су мокри па се некако скине крпом и воздра раја :)

pranje automobila ... ha !
juche sam ishao sa drugom od Vrčina do Šapca da on preuzme njegov Stilo JTD 1.9 konJfort... odvratno li auta .. ali avaj ... znači moj auto je bio prljav pre puta .. njegov je tamo bio full čist .. ono ... bash lepo ..
do beograda smo došli .. nije bilo razlike ... tako da.. nemojte da perete auto !

masinom nikad ne moze da se opere kao ribanjem. a ono za domestos sam se zezaoz z;)

Nisam mislio da sam celo auto prao mašinom.

Prvo ga naprskao, pa onda kofu vruće vode i sunđer u ruke. A kako je hladno, ne može brzo da se osuši šampon. I posle sam isprao opet mašinom. Mogli smo mi na oba auta to da uradimo i običnim crevom, ali ne možeš sa crevom da ga opereš ispod. Plus, što su se so i sneg zalepili za auto :lol:

Srećan rodjendan Truckeru! ;)

ja stakla redovno ribam mer glassom koji ima alkohol u sebi, i spolja i iznutra i zadovoljan sam. bude ko ogledalo cisto

Ја не знам зашто, али ја кад обришем стакла Мером мени се ауто усмрди као да сам оставио 3 киле рибе да преноћи :neutral:
Zato ja uzmem MerGlass sa mirisom zelene jabuke. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back