Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sto je celokupni precnik tocka manji, manji moment stvara sila trenja na osovinu,
samim tim za ubrzanje dusu daju manji tockovi, al siroki da dobro uFate na tlo.
ko sto je stefan i kazo

onda je neki ideal za ovaj auto npr. 340/65R17 ?
tu ima logike

ali ljudiiii - 2000HP! pa da lancima zakace dve 'iljade pravih konja za taj auto oni bi iscupali sve zivo! f.uck...

snabdevanje vojvodjanskim gasom je normalizovano,
Kabinet nastavlja da radi punim kapacitetom, kao i za vreme krize i pre nje.
e Avetinja teo sam dat' pitam,
cime se bavi ta Firma koju spominjes zajedno sa avionima kamionima audijima i to?

Avetinjo valjda....

A avioni .... vidiš o tome nisam razmišljao, mogli bi da uvedemo neke privatne letove, uzmemo neke avione na lizing nešto .... :lol::lol::lol:

Ta firma se bavi prodajom. ( Alati, brave i okovi, farbe,lepkovi, šrafovi, ekseri, žice, građ. mašine, struja, voda, pločice, sanitarije, parket .... itd itd malo reklame :mrgreen: ) Znači sve što ti treba da napraviš kuću ili zgradu. U vlasništvu je mog starijeg brata. Moj tata je to osnovao ``92 i dao bratu ``98 ...

A tata radi građevinu. Pravi zgrade i kuće pa prodaje. Mada u zadnje vreme nema prodaje.

A ja tražim čime bi u životu mogao da se bavim... :)

Najobičnije sredstvo za čišćenje stakla sa alkoholom. Ja sebi uradim na svim staklima spolja i iznutra kompletan tretman sa time, a pošto nosim naočare znam koliko ume da nervira presijavanje zbog masnog stakla.

Sredstva za pranje posudja izbegavajte iz prostog razloga što isti sadrže razne aditive za izbeljivanje posudja, što se na prozirnom staklu može manifestovati kao bele naslage posle izvesnog vremena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back