Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мени се још никада није десило да ми требају ланци преко зимских гума, али да су ми требали ланци преко ланаца који су на летњим гумама ми се итекако десило... добра зимска гума је рула и без тога нема зимске вожње дефинитивно... често идем по Босни изнад Зворника и ка Романији и дефинитивно се осети шта је зимска гума ;)

Што се тиче распеваног друштва у колима мени је то до сада увек било супер јер се увек труде да пронађу што сељачкије и што брђанскије песме (најчешће због возачевог порекла :mrgreen: ) и много се деру и генерално буде кул зезање :)

Иначе људи... Милка Цанић рекла ''Христос се роди!'' :eek:

Poslednja izmena:
U gradu i nema gde da se vozi mnogo brzo. Samo na par mesta, i to gde je sigurno i što se pandura tiče, i što se podloge (puta) i mogućno-nemogućih situacija tiče. I isključivo noću.
Gde sam sve išao najbrže - 140 na Brankovom, 150 na Obrenovačkom, 120 na Mostaru prema Topčideru, ovde kod mene u selu na par mesta se navuče na 100, niz Bulevar JNA 110, na Dedinju 110, Ibarska 110, Novi BG 120, uz Karadjordjev park 110 :D... To je to u suštini, kad se pogleda - to i nisu neke brzine, ali baš i nije finta voziti 200 u gradu. Ovako nekako još i može da se iskontroliše sa std trapovima (koji su svojevremeno bili najbolji u klasi), mada ja iskreno više pripadam onima koji voze nešto brže konstantno i u krivinama.
Najbitnije stavke su mi: ubrzanje, težina školjke (što lakša - bolje ubrzanje, mogućnost kasnijeg kočenja i na kraju manja potrošnja) i trapovi. S obzirom da ne živim u Vojvodini, već ovde gde ima dosta krivina i pod nagibima, trapove i to kako auto zaleže u krivinama smatram jako bitnom karakteristikom. Volim razvlačenje i šaltanje na 5.5 k obrtaja, odnosno ne volim da nekad gubim vreme šaltajući u višu, pogotovo kad može da me sačeka neki iznenadni manevar. A sad, što se potrošnje tiče - pa yebiga, ne mogu da se vozim a da mi ne udje. :) Potrošnja u gradu mi se kreće od 8 do 13 litara.

Što se utisaka i primedbi od strane saputnika tiče, s obzirom da je društvo koje vozim sve nevozači - od njih nit primam, niti cenim njihove "utiske". Primedbe primam jedino od vozača, i to dobrih. :)

Poslednja izmena:
U gradu i nema gde da se vozi mnogo brzo. Samo na par mesta, i to gde je sigurno i što se pandura tiče, i što se podloge (puta) i mogućno-nemogućih situacija tiče. I isključivo noću.
Gde sam sve išao najbrže - 140 na Brankovom, 150 na Obrenovačkom, 120 na Mostaru prema Topčideru, ovde kod mene u selu na par mesta se navuče na 100, niz Bulevar JNA 110, na Dedinju 110, Ibarska 110, Novi BG 120, uz Karadjordjev park 110 :D... To je to u suštini, kad se pogleda - to i nisu neke brzine, ali baš i nije finta voziti 200 u gradu.
Њахх... слаб си... само толико ћу рећи да ме не би затворили као оног из Созине :mrgreen:

kod mene u autu Ja kontrolisem muziku. naravno seljana ne moze da se cuje kod mene u kolima, moj uredjaj ne moze da obradi signal te vrste :)
najgore mi je kada sam vozio jedne 4 drugarice, one su onako бад гирлс i jako su opasne i sve znas,
a kada se raskokodacu po kolima, ja onako stiskam onaj volan da presecem obruc stiskom. onda ih opomenem jednom, dvaput, triput... onda stanem i kazem ko zeli napolje? a to bude naravno u nedodjiji nekoj.
to sam na Dunavu uradio i drugovima. rekao sam im nema sabotaze plovidbe - ista pravila samo stroza kao u kolima tako i na brodu - nema jurnjave po palubi krovu i kabini (znaci nigde) nema nepotrebnog rizikovanja, igranja sa brodskom opremom i slicno... sad ja vama zvucim ko deda, ali dovoljan je samo Jedan incident da se dogodi. na sred Dunava si, a nisi blizu naseljene obale, da li je potrebno racunati vreme do najblize zdravstvene ustanove? i jednom tako, bas 31. avgusta, meni dopi3di, ja ugasim volvo... oni skontaju odjednom medju tom njihovom grajom, nema volvoa...brod se primirio nesto i usporava. a ja kazem isto: "hoce neko napolje?" i onda su se smirili. jer me znaju, i zaista mi nebi bio problem da nekoga izbacim sa broda nasred Dunava. neka se snadje, bio je upozoravan.

p.s. kapetan broda je odgovoran za dobrobit posade i gostiju tokom njihovog boravka na plovilu

kod mene u autu Ja kontrolisem muziku. naravno seljana ne moze da se cuje kod mene u kolima, moj uredjaj ne moze da obradi signal te vrste :)
najgore mi je kada sam vozio jedne 4 drugarice, one su onako бад гирлс i jako su opasne i sve znas,
a kada se raskokodacu po kolima, ja onako stiskam onaj volan da presecem obruc stiskom. onda ih opomenem jednom, dvaput, triput... onda stanem i kazem ko zeli napolje? a to bude naravno u nedodjiji nekoj.
to sam na Dunavu uradio i drugovima. rekao sam im nema sabotaze plovidbe - ista pravila samo stroza kao u kolima tako i na brodu - nema jurnjave po palubi krovu i kabini (znaci nigde) nema nepotrebnog rizikovanja, igranja sa brodskom opremom i slicno... sad ja vama zvucim ko deda, ali dovoljan je samo Jedan incident da se dogodi. na sred Dunava si, a nisi blizu naseljene obale, da li je potrebno racunati vreme do najblize zdravstvene ustanove? i jednom tako, bas 31. avgusta, meni dopi3di, ja ugasim volvo... oni skontaju odjednom medju tom njihovom grajom, nema volvoa...brod se primirio nesto i usporava. a ja kazem isto: "hoce neko napolje?" i onda su se smirili. jer me znaju, i zaista mi nebi bio problem da nekoga izbacim sa broda nasred Dunava. neka se snadje, bio je upozoravan.

p.s. kapetan broda je odgovoran za dobrobit posade i gostiju tokom njihovog boravka na plovilu
Дееееееда деда :hej: дееееда деда :hej:

:mrgreen:

Vojska ti iz ociju viri z:mrgreen:

da da... pravo u vojsku ... taman da vidish da postoji neshto osim nike patike :)

nosim converse(ne starke), sto se tice patika,
a od cizama zasad samo ove
steeltoe.jpg

bez starca nema udarca :lol:
nista tu nije staracko u tome sto sam rekao :D
a zacudili biste se sta se sve na brodu desava: ustines se, poseces, kliznes pa se razbijes o celik, ispadnes napolje i po mogucstvu ne udari te taj isti brod sa kojeg si ispao, ispadnes a niko ne skonta da si ispao...itd
naravno zajebancija je dozvoljena, ali ne ta tako jurnjava po brodu i sve ostalo sto ja podrazumevam sabotazom. za to se stane na neku plazu pa udri do mile volje

Poslednja izmena:
Ja očekivao da ću videti neku zabavu danas, no ova govnjiva moderna kola sva sa prednjom vučom :roll: ako imaš zimske gume mož i žmureći da voziš.
Zanimljivo je da dosta njih i dalje fura sa letnjim ili nekim all-season gumama. Taksista u A klasi zaprtio da prodje kroz jednu neraščišćenu uzbrdo ulicu, šlajfuje i ne mož da krene, a vidim da ima zimske. Kad pored njega prodje Yugić, vidim ima neke tanke Wintere napred, obidje ga i krči put sebi i bez šlajfovanja. z:) Reko - ovo kod Yuga jedino što valja je što ima fantastičan odnos mase pogodan za ovakve vremenske uslove.

Сморио ме снег опасно. Не због вожње него као снег :roll: Поподне ћу ићи да се провозам на мојим летњим гумама :mrgreen: па ћемо да видимо како ће да изгледа, а онда после тога се надам да ће стићи и Ауди :D

a sta vi lupetate da nema gde da se jede u PA posle ponoci?? Ja sinoc klopao pljeske kod Bube u pola 3 ujutro
Тачно је, има шта да се стави у уста... али да се једе никако ;)
dovla jel hladno u pancevu? :D
Е не знам малопре сам устао нема пола сата... сад ћу да идем да тражим негде доручак па ћу да ти јавим :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back