gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
Чисто да се зна ко је најбољи
ma da. imao si puskice a ja sam ti dao da prepises domaci.
u pravu si za radkapne, posto ne mozes videti auto istovremeno s obe strane, onda nek bar na jednoj izgleda kulturno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u pravu si za radkapne, posto ne mozes videti auto istovremeno s obe strane, onda nek bar na jednoj izgleda kulturno![]()
u pravu si za radkapne, posto ne mozes videti auto istovremeno s obe strane, onda nek bar na jednoj izgleda kulturno![]()

Да знаш да се увек паркирам тако да се види лева страна па макар то био потпуно неприродан положај за паркирање![]()
Како иде фора за Милицу, ја заборавио...
Ја би дао пекари и 179дин само да има нека у овом факин Панчеву да ради недељом увече![]()
Пре неки дан сам имао дискусију са једним ликом где ставити две раткапне... мени су моје иначе на левој страни, а он је загризао да буду само напред или само позади, међутим објаснио сам му естетске разлоге да две буду на истој страни![]()
Kada sam stavljao nalepnicu sa strane, baš sam razmišljao dal sa leve ili desne. Realno, više ljudi će je videti ako bude sa desne....slikajte me sa leve starne, ta mi je lepsa...
sve nas je zaebo![]()
Овакву провалу нисам очекивао!![]()

hahahah to je kad si pio onaj sto se pravi tu u selu, mesaju ga veslom u kadi. i cak ni ne pise dozvoljena dnevna kolicina unosenja, zato sto tezi ka nuli
![]()

hahahah to je kad si pio onaj sto se pravi tu u selu, mesaju ga veslom u kadi. i cak ni ne pise dozvoljena dnevna kolicina unosenja, zato sto tezi ka nuli
![]()
Jel misliš na onaj što mora da prođe proces fermentacije? Pa se materijal stavlja u jednu posudu gde se kuva, pa kroz cev do druge i pri tome još menja boju iz šućmuraste u belu?
Ili onaj što se pretaka iz bureta u bure... Dobije se lep sok... Uglavnom se pravi od grožđa, mada može i od kupina...
Ћале мог кума има неког ортака у Русији, и он мом куму пред екскурзију у трећој години донесе неки пречишћавач напитака (за пијење). Изгледају као неки каменчићи, ко ситне куглице, сиви (па се ја зез'о да кум меће цемент у сок). Елем, ми на екскурзији узели флашу од 1,5л Загори воде и рокнули 2 Степа. Онда смо убацили прећишћавач - бем ти сунце, нестаде пола флаше! Не знам на коју фору ради, ал кад га убациш у сок, он направи неку реакцију и све што не ваља испари. Код Коле од 2л испари до половине етикете, и после више није газирано (баш како ја волем!).
То је имао кум, и то је било у октобру 2005, мислим да после није набављао. Све које смо имали смо спискали на тој екскурзији (била пуна кеса за замрзивач), метали смо их у буквално сваки напитак сем воде, да видимо колико ће да испари... Само нисмо у алкохол, јер ем не циркамо, ем се може десити да се нешто сј.бе па да од нпр чаше вискија остане таман да се накваси штапић за уши...

U kolu od 0,33 ide 8 kašika šećera... Znači da u 2 litre ide 6x više (ako tri 0,33 idu i 1 litar, u dva idu dva puta više=6).
Računa se da jedna kašika ima 12,5g belog granulisanog šećera... 6*12,5=75 grama...
Šečer po 1 gramu ima 20 kalorija= 1500 kalorija...
Ti gledaj koliko je to SAMO lošeg šećera za ukloniti... Tu imaš još gomilu emulgatora (E) i "prirodna boja karamele" koja se, verovali ili ne, dobija pomoću šećera... A taj šećer nije uračunat gore... Think, before you drink. p.s. otkad ne pijem kolu(januar 2008) izgubio sam 10 kila a bavim se sportom kao i ranije- ništa manje-ništa više...
p.s. a jel imaš ti toga još? Tih kuglica...

ima u koli nesto...
pa da l moze da se ugoji covek toliko od tog shecera bemu trunje?
Тада је пила пиво ко Немац. Пре 6 месеци је престала да пије пиво, и сад јој сисови изгледају ко пробуњена гума на Икарбусу. Још не могу да се начудим да сам њу хтео да цепам на екскурзији у четвртој ко позив за војску.
e, ja ne volem velike dojke... ne znam sto, jednostavno sam osetio par koje smrde na znoj i vonj i od tad samo ove za na shaku![]()
Ја мислим да је веће боље. Лепо је рек'о мој професор физичког из средње - "ако је мали техничар, велики је инжењер!".
.
Једна ликуша из гимназије, да си само вид'о кол'ку је сису имала (а имала је и две) кад смо матурирали, аууу...Тада је пила пиво ко Немац. Пре 6 месеци је престала да пије пиво, и сад јој сисови изгледају ко пробуњена гума на Икарбусу. Још не могу да се начудим да сам њу хтео да цепам на екскурзији у четвртој ко позив за војску.
: