Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim budimo realni ... ajde izvuci statistiku iz baze koliko ti je korisnika pristupilo vishe od 3 puta u zadnjih mesec dana ... :) to ti je da kazemo broj korisnika :)
tako da to ne pije vodu ...
a ni pricha da tje biti vishe opteretjen server :) .. mislim.. nemoj mi retji da pokushavate da drzite ''najveci forum'' na jednoj mashini a na kojoj je isto tako nosioc baze ili ti server baze i http server :) ... naravno da nije tako ? ako jeste ondak ok .. sve vam je oproshteno :)
a sto nije bolja bbcode impelementacija ? sto nemoze size=1 ? ili size=-1 ?
;) a gde je odabir skina ? .. meni je ovo odvratno belo .. znachi ono :) sto nema da se bira neki drugi skin ? rss feed ?:) ... arhiva ? :)
a moze i bez svega toga :)
Obrati se za sve to ovde.

mislim budimo realni ... ajde izvuci statistiku iz baze koliko ti je korisnika pristupilo vishe od 3 puta u zadnjih mesec dana ... :) to ti je da kazemo broj korisnika :)
tako da to ne pije vodu ...
a ni pricha da tje biti vishe opteretjen server :) .. mislim.. nemoj mi retji da pokushavate da drzite ''najveci forum'' na jednoj mashini a na kojoj je isto tako nosioc baze ili ti server baze i http server :) ... naravno da nije tako ? ako jeste ondak ok .. sve vam je oproshteno :)
a sto nije bolja bbcode impelementacija ? sto nemoze size=1 ? ili size=-1 ?
;) a gde je odabir skina ? .. meni je ovo odvratno belo .. znachi ono :) sto nema da se bira neki drugi skin ? rss feed ?:) ... arhiva ? :)
a moze i bez svega toga :)
Forum ima oko 35000 poseta dnevno.
Skinovi će biti uskoro, avatari se mogu uploadovati...

neshat: ja kao korisnik sam napisao sta bi trebalo i sta su mi zamerke ... vi kao moderatori trebali bi, mozete ali i nemorate, da prenesete vox populi adminu ... sad josh ja da mu prepisujem ovo ... mislim lol ... moze ako mi iskeshiraju sumu da im uradim analizu i predlog mera... ali sumljam da imaju kesha za to ... tako da:")

dovla: ja bio drzak ? ... huh sori ako ste tako shvatili :)

jomini:

a) 35.000 ? 35.000 unique sesion id ? pa to je nishta ... pa to znachi 25 posete u minutu ... pa to je nishta :) ... mislim... australiski 4x4 forum ima vishe od toga ... :))) ... mislim mnoooooooogooooo vishe :)))
b) animirani gif ? ... moze se ubaci link ka mog avataru ? znachi da nemora da bude fajl nego link pa ja tamo stavim neki php, asp ili slichno koji generishe avatar ? ...
c) rss ? arhiva ?

nego ajde kad mi korisnici pokorni pogreshimo pa u shofersku kafanu izbacimo neke tehnikalije... ali kad ''nadlezni'' krenu da odgovaraju ... znachi spamuju po temi ... mislim to nije primerno ponashanje.. ipak oni treba da daju primer ostaloj deci u pesku kako da se ponashaju ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back