Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Људи... јел' ви држите сервисе или шта? Уопште није поента у отварању радње већ у скупоћи... Па ми смо овде да пљујемо рекеташе тј полицију и скупе сервисе зар не? Молим вас... ко још узима 20еур за 20 минута чисто физикалског посла? Много је брале па да ми је род најрођенији...

vd:
he he
*** cela računica nam je pogrešna
sam si zamenio filtere i čovek zaradi ništa i ostade bez A6 :)
a ako ćemo bez šale
svako ko je dobar u svom poslu
da je sreće trebao bi da zaradi bar A3

Слажем се... заборавих малопре да одговорим на питање да ли неко вози А6... овде где у мени тражили 1600дин за ову замену возни парк је следећи:

Власник - Мерц МЛ
Власникова жена - Нови Фићко
Власников син - Нови А4

Толико о томе :)

Људи... јел' ви држите сервисе или шта? Уопште није поента у отварању радње већ у скупоћи... Па ми смо овде да пљујемо рекеташе тј полицију и скупе сервисе зар не? Молим вас... ко још узима 20еур за 20 минута чисто физикалског посла? Много је брале па да ми је род најрођенији...

a el ti radiš za BIU?
il za poresku upravu?
držimo servise pa šta:):):)
1. servis je moguće legalno otvoriti za petnaestak dana
2. ovo je pdf ljubitelja automobila gde je valjda po defaultu normalno da take sitnice tipa zamene filtera radimo sami
3. drago mi je što nisi platio 1600 din ( i ja mislim da je previše)

pa zavisi ... znash kako.. nekad jedan UTP konektor koshta 5e da namestish ...
nekad se 1m UTP kabla platja sa postavljanjem i 5e ... itd... zavisi ...
a najlepshe su mi pare kad mi donesu motorole GM300 ili slichne i kazu treba nam programiranje
a ti samo menjash id code a sve isti program... servisiranje istih ne se cimam... ali softwerisanje :)
promena MAC itd...;)) ..

elem ... ima koje je 1600din mnogo ima kome nije...ko netje / ne zna da to zameni :)
i ja sam prvi put platio mnoge stvari ... davno nekad su mi uzeli super lovu da mi povezu muziku u kolima :) ... sad mislim da umem pedantnije i bolje da uradimo od 90% ''servisa'' :) ... u zadnjih godinu dana skoro ... sve sam ili sa nekim drugarom ... kapiram da tju morati uskoro kod majstora za automatski menjach ... ne znam :) ...ali boze moj :)

drugaru su u jednom servisu uzeli 3000 din za
''pravljenje odgovarajutje smeshe rashladne technosti''
''kontrola i dovodjenje nivoa rashladne technosti na propisani nivo''
''dolivanje technosti za brisache prozora''
"provera ispravnosti sistema za chishtjenje prozora''

znachi josh je dechko dobio ono spisak sta mu je kao radjeno ... :)
smutjali su pravu dozu antifriz koncentra + destilovana voda i dolili mu u hladnjak
i to je njegovo sve bilo da kupi :)
odvrnuli chep, dolili technost za pranje :) ... i pritisli posle prekidach da vide dal bije na mlaznice..

:) .. al chovek se skroz nije razumeo 8) ondak smo jednom zajednom proshli celu tu proceduru ...
i kao sto je meni neko morao da pokaze tako sam ja njemu i to je to ...

A da nepricham da su meni kad sam bio mlad i zelen uzeli 20e na to sto mi je na GSi 8v otvorio kutiju sa osigurachima i proverio dal su na pravom mesut prave vrednosti ( pishe na kutiji ) i svaki pojedinachno izvadio i proverio ( omometar ) ...:)

pa zavisi ... znash kako.. nekad jedan UTP konektor koshta 5e da namestish ...
nekad se 1m UTP kabla platja sa postavljanjem i 5e ... itd... zavisi ...
a najlepshe su mi pare kad mi donesu motorole GM300 ili slichne i kazu treba nam programiranje
a ti samo menjash id code a sve isti program... servisiranje istih ne se cimam... ali softwerisanje :)
promena MAC itd...;)) ..

elem ... ima koje je 1600din mnogo ima kome nije...ko netje / ne zna da to zameni :)
i ja sam prvi put platio mnoge stvari ... davno nekad su mi uzeli super lovu da mi povezu muziku u kolima :) ... sad mislim da umem pedantnije i bolje da uradimo od 90% ''servisa'' :) ... u zadnjih godinu dana skoro ... sve sam ili sa nekim drugarom ... kapiram da tju morati uskoro kod majstora za automatski menjach ... ne znam :) ...ali boze moj :)

drugaru su u jednom servisu uzeli 3000 din za
''pravljenje odgovarajutje smeshe rashladne technosti''
''kontrola i dovodjenje nivoa rashladne technosti na propisani nivo''
''dolivanje technosti za brisache prozora''
"provera ispravnosti sistema za chishtjenje prozora''

znachi josh je dechko dobio ono spisak sta mu je kao radjeno ... :)
smutjali su pravu dozu antifriz koncentra + destilovana voda i dolili mu u hladnjak
i to je njegovo sve bilo da kupi :)
odvrnuli chep, dolili technost za pranje :) ... i pritisli posle prekidach da vide dal bije na mlaznice..

:) .. al chovek se skroz nije razumeo 8) ondak smo jednom zajednom proshli celu tu proceduru ...
i kao sto je meni neko morao da pokaze tako sam ja njemu i to je to ...

A da nepricham da su meni kad sam bio mlad i zelen uzeli 20e na to sto mi je na GSi 8v otvorio kutiju sa osigurachima i proverio dal su na pravom mesut prave vrednosti ( pishe na kutiji ) i svaki pojedinachno izvadio i proverio ( omometar ) ...:)

Au to su osnovne stvari koje bi trebalo svako da zna da uradi.Sto se tice muzike,to nije nikakav veliki problem,samo treba malo da se obrazujes ili da ti neko pokaze tj pojasni sta i kako.
A ovo za osigurace-bolje da si kupio 20 novih osiguraca i sam promenio,jeftinije bi izaslo.:mrgreen:
Sve se da nauciti.

24 (na rođendan) crkne mi osigurač za brisače u sred pljuska na mostu slobode u 110 kmh... Stao sa strane, uzeo sa nečeg manje bitnog i nastavio... Otišao na pumpu:
Ja: Pošto su Vam osigurači? (i sebi u bradu psujem osigurač što mi je crkao u sred kijameta)
On: 7 dinara.
Ja: samo sekund. Daj 30.
On: :eek: Pa zar sad nisi rekao da je jedan crko?
Ja: Za 7 kinti, će ih sve zamenim. I još da mi ostane u rezervi.

Seo, gledao poklopac i cepaj. Kad sam radio, skontao sam da su neki bili izmešani... Gotovo za 10-15 minuta.

d-1.gif
l-1.gif
o-2.gif
a-1.gif

alien_13_animated.gif

Bughand.gif

(...bilo mi je malo dosadno...:lol:)

Poslednja izmena:
heh ... danas sam sredjivao po kolima neke instalacije :) .. joj sto mrzim kad fushare ljudi ... znachi .. a joj !:)usput sam izmenjao sve osigurache, releje i slichno :) ...

filter za gorivo .. pa dobro eto to nisam radio ali sledetji put tjem .. nego 13 sta 13?
pa je bi bre pevao kad bi mi troshio 15l goriva na 100km ..
:)

pa da rade dobar posao .. bash i ne-rade :)
imao bi ja par zamerki .. prvo velichina posta bi trebala bude bar 100.000 znakova..
drugo implementacija BBCODE-a bi trebala bude bolja ...
ovaj editor za poruke postoji mnogo ali mnogo bolje uradjen ...
isto bih primetio da ne-mogutjnost upload-a avatara ili makar linka ka svom avataru
je isto minus :) ...
realno .. ako nemozesh pratish trendove drugog software-e za forume izmi phpBB ili slicho
i imash sve to ...

pa da rade dobar posao .. bash i ne-rade :)
imao bi ja par zamerki .. prvo velichina posta bi trebala bude bar 100.000 znakova..
drugo implementacija BBCODE-a bi trebala bude bolja ...
ovaj editor za poruke postoji mnogo ali mnogo bolje uradjen ...
isto bih primetio da ne-mogutjnost upload-a avatara ili makar linka ka svom avataru
je isto minus :) ...
realno .. ako nemozesh pratish trendove drugog software-e za forume izmi phpBB ili slicho
i imash sve to ...

aj mi sad to prevedi na srpski...:eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back