Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Моја девојка кад је купила ауто сели ми на паркиг код Пирамиде и ја јој објашњавам шта је шта кад одједном бљеснуше две лампе с обе стране и после 2 секунде се угасише... отворим ја врата да видим о чему се ради кад оно два пандура улазе у кола... ја питам шта је било, а један ће мени ''пријатно'', на шта ја одговорим ''па не једемо'', на шта је он направио рацију нада мном истресао ме из гаћа :neutral: Запишем ја на крају њихове значке, и број таблице (биле неке Шабачке) и дам старом да провери кад оно лажњаци... :neutral:

Opa Sinačre! Šta to znači, koliko ćemo te ubuduće gledati ovde?
svakako redje nego sada,
prijemni je u maju sledece godine,
a kada upadnem tamo, necu biti ovoliko na netu.
ako uspem jedanput dnevno da se javim samo, necu moci da ucestvujem u diskusijama neverujem da cu imati vremena za to.
postoji internet ucionica tamo, koju bih mogao da koristim za kontakt sa forumaskim bataljonom :cool:

Људи од досаде оду у шетњу, до библиотеке или прочитају књигу, а не до тинејџерског подфорума ради занимације са малолетницама... а матор чо'ек није га срамота... :nono:

Tamo postoji intranet...

4 godine u kasarni...ustajanje u 5, trčanje par km po krugu kasarne, sređivanje u kupatilu, doručak, zastava, nastava, slobodne aktivnosti, nastava, zastava, povečerje...
Bokte...ja sam jedva i tu jednu godinu vojske izdržao...a ovo 4...

Ali, dobro..svako je režiser svoje sudbine...

Tamo postoji intranet...

4 godine u kasarni...ustajanje u 5, trčanje par km po krugu kasarne, sređivanje u kupatilu, doručak, zastava, nastava, slobodne aktivnosti, nastava, zastava, povečerje...
Bokte...ja sam jedva i tu jednu godinu vojske izdržao...a ovo 4...

Ali, dobro..svako je režiser svoje sudbine...

ustajanje u 10, citanje novina na internetu, jedenje dorucka za tastaturom,
sredjivanje u kupatilu po potrebi, cekanje serija na RTL, rucak, igranje na kompjuteru ili msn ili krstarica... a da, treba i uciti :D

tako da, odlicno bih se snasao u radnom okruzenju

Јуче сам имао окршај Брава 1,9ТД вс Клио 1,9дти

До 80км/х смо били мање-више изједначени... од 80-110 он добије малу предност можда 1,5-2 метра, затим од 110-150 поново уједначено, а преко 150 га добијам без проблема... Процес је поновљен три пута тако да су то отприлике реални подаци :)

:lol: Па не знам... морао бих да укључим задње магленке да би ме бар мало назирао у даљини :mrgreen:

Иначе, ја сам возио ујаковог Мегана 1,9дти и мислим да сам писао о томе овде... нисам уопште био задовољан... у то време сам возио Пунта 1,9д и Корсу 1,7д оба по 60КС и тврдим да су ОБА била јача, стартнија и све остало у односу на тог Мегана... :confused: ни мени није баш логично, али тај Реноов дти мотор ми делује солидно тром иако има преко 100КС ако се не варам...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back