Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тај пут јесте лош и остаће лош јер ако би се урадио пре аутопута СВИ би сишли са аутопута и ишли туда... али колико ја знам кренули су да раде нешто на том правцу...

Иначе ниси баш скроз у праву за путеве у Војводини... ја имам солидна искуства са путевима у Војводини... да прецизирам - са путевима у Банату... Бачка ту и тамо, али за Срем ипак стоји то што ти кажеш... :)

ja kada sam isao za belu crkvu pre mesec dana, bio je dobar put svuda, osim jedan bazen kod zrenjanina na koji sam poleteo, ovo ostalo jeste bilo ok. al to mi je jedini put u zivotu da sam vozio u banatu. ja se uglavnom krecem tu preko dunava malo, nekada i gore.
u sustini da, u sremu su najgori.
sta mi bi da pljujem po vojvodini,
kad se Zna kod koga su uvek problemi :lol:

Kad krenesh iz NS starim putem ka Beogradu, jedno 6-7 km je djene djene, kad sidjesh na skroz ''ravno'', ondak je uzas, ai karambam znachi osetim ja u terencu, mogu zamislim tek oni u nizim vozilima, znachi raspad sistema, tamo negde do Indjije, posle je ok skroz, obe Pazove, Batajnica, ... mada ja gledam da se iskljuchim kod batajnice sa tog starog puta pa se ukljuchim na ''novosadski'' pa njime lagano do autoputa :)

E sad, kazu, mozda lazu, da je blize da se sa starog puta iskljuchim kod vojke pa direkt ka autoputu?

I zna li neko koliko je kratji put kad se ide autoputem ? Znachi nepricham ono do ulaska u NS nego recimo kad se ide do centra NS-a, Srbsko Naradno Pozorishte kao orjentir :)

Ја идем аутопутем до искључења за Стару Пазову, ту се искључим не плаћа се путарина дотле, и онда после иде лошији пут Стара Пазова - Инђија, а иза Инђије је солидан пут...

dovla - koja je duzina kad se ide starim putem ? to jest koliko je duze.. drumarina je tipa 300din .. to je meni oko 30km goriva...

s.bird - ... 200 na sat ... uuuu krivinu ... obozam tu brzinu, ... ochi boje duuuugeee sad mi trebaju ...:) ..

Ево... према ПланПлусу према коме се ја иначе оријентишем стање је следеће:

Тачка поласка је Савезна скупштина, а тачка доласка је центар НСа.

Аутопутем има 90км
Аутопутем до Старе Пазове па старим до НСа (не плаћа се путарина) има 89км
Комплетно старим путем преко Земуна (не плаћа се путарина) има 78км.

Hahaha. :D Dobro pitanje.
Sećate se svi ovoga http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=7089859&postcount=1. S obzirom da su danas velikog maha uzeli razni tuning & styling časopisi, manifestacije, tripovi i fazoni, a da pritom tu nema ni t od tuninga, ti neki Bosanci su radi sprdnje tuning preimenovali u čuning .

Tipičan primer nekoga ko sebe naziva tunerom & stylerom (a u stvari je najobičniji idiot koji auto tjunira LE diodama, spojlerima, neonkama i KN filetrom) se zove čuner i to je ovo:

f_16tuningstym_b53131b.jpg

Golf-cabrio_3-1.jpg

HondaCRX_33-1.jpg

Opel_Calibra_49-1.jpg

To na slikama i izgleda nekako, ali kad se izbliza zagleda, a ono puko git ispod farbe, pa truli tubovi i vezni limovi zafarbani četkama...
Takve idiote najviše mrzim, jer su to sve napaljeni klnici koji rade tuning Yuga, a ispod haube ostave stock Zastavin motor 903ccm ili 1116ccm (to je Yugo 45 ili 55). Ili ovaj koji je i ovoj CRX stavio silne neke cajgere, obrometar do 11krpm (a ima blokadu na 7, eventualno 8), cajger za pritisak ulja do 10kPa (a već na 6 mu otvara da bi izbacio visok pritisak) itd. Na te skupove najviše idu oni koji se ne razumeju u detalje, a ti detalji upravo čine najbitnije karakteristike. Koj će ti djavo auto sa tonom spojlera ako mu treba 20 sekundi do stotke.

Tako da ta čunerska garaža je sprdnja na račun ovakvih i ja nikad ne bih radio to što oni rade...

на врацхару ради један пандур који има неког накарадног југа тако то стајлинг тјунинг ... и сталноје паркиран негде у околини "бозидарца" ...

....
ево шта се деси кад се шетате на више компова па на неком имате енглески, на неком ћирилични а на неком зулу (слично енглеском ... ал није)
па уместо Врачар пишете врацхар :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back