Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da,zaboravio sam da castim.Sredio sam kaznu danas,bolje da mi popijemo 30e nego da tovimo ministre.

1268673638_6e644ebb18-1.jpg

Jel mi to obrisan post ? Ne znam zašto, jer juče i danas ceo svet, ali ceo svet priča o tom događaju... I sad će mo mi ovde da glumimo neku finoću, ne znam ni ja šta - pa kao nećemo o tome, mi će mo da zapušimo uši, usta i oči...kao ono majmunče... Možemo da kažemo da ima politike u hapšenju, ali komotno možemo da kažemo i da nema politike u hapšenju... Ne vidim ništa loše u par rečenica povodom tog događaja...
Ali dobro, ti si moderator - može ti se...

Добро нам дошао назаТ!
Нема ништа ново, ја пре неки дан појео 4 тањира пасуља, ухапсили Караџића и ми о томе брабоњали у "кафани" па нам је неша брабоњање побрисао, нико више не зна шта да стави у Мистери... И тако...:mrgreen:

heheh, hvala na informisanju... za karadzica sam cuo danas, no interesuje me koji ce politicar platiti glavom to hapsenje? za Slobu ode Djindjic.

bio sam u Budvi i video X6 i Brabus ML 6.13 valjda. Vlasnik Trokadera ga vozi...

i juce videh x6 Kragujevacke table, bordo boje. U osnovnoj opremi 83 000eura... 3.0nafta. i prekjuce videh AMG ML 63 cini mi se.... to je to :)

Ako ćeš o viđanjima: Viđeh SLR McLaren u NS-u, lepa lađa... Viđeh X6, nije mi nešto, kao što sam i mislio. Još jedan Lamborghini u NS-u (totale 3), još jedan Murcielago(ovaj put crni), audi R8(predivan zvuk). Gomila M3 i M5 automobila, ima i jedan M6, nije loš, al mi se boja ne sviđa... Šta još ima zanimljivo... Ništa. Šta ti damnjane?

Dok sam imao GSi-ja, mrzeo sam tehnički... Ne zato što je auto imao grešku, nego kad kročim na one valjke, obavezno bi karter nadenuo na lim... Srećom, lim nije bio fiksiran, nego je oscilovao...u svakom slučaju, nisam voleo bilo kakav kontakt kartera sa patosom... Ne mogu da shvatim da stručnjaci koji su to pravili, nisu mogli valjke malo da odignu...da i ljudi sa nižim automobilima mogu bezbedno da izvrše pregled...

ja nisam ni isao na tehnicki. Dao sam kopiju svoje licne karte, saobracajnu jednom coveku i za dva dana otisao sa papirima i produzio saobracajnu dozvolu. Sve za 10 700 dinara. Inace, prosle godine me kostalo 11000 i nesto. tj, kostalo oca :D na tehnickom ne znam dal bi prosao, jer mi prvo hvata zadnji levi tocak, sto je posledica dva puta okretanja na putu...i naravno tresanje autaa....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back