Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Video sam jednom pezo 205 2.0 dizel sa filterom i nosacem filtera goriva sa IMTa, zasrafljen pleh srafovima za krilo\kos iznutra(nije spolja:lol: )
I decko to hvali na sva zvona...kaze: filter me izadje 100-200din umesto pitaj boga 1000-2000 :lol:
IMT-Peugeot GROUP

Pa toga imas koliko hoces, narocito ako je neki redak filter pa se ceka danima dok ga nabavis. Ugradi ti majstor kuciste i filter od traktora i to je to, ima funkciju, jedino sto ne izgleda lepo.

Bilo malo zamrlo... I samo je trebao neko da "pusti buvu"...:lol:

Znaš ono k'o babe na sokaku, sede i heklaju...i ko kako prođe ulicom, biva izogovaran... Niko skoro nije prolazio, teme se potrošile, babe malo zaćutale... A sad upravo prošao jedan i evo opet teme za priču...

Dakle...Filter, a...? 'Oće od traktora, a? :lol: A od kombajna jel se lovi...? :lol: :lol:

ja ovde na miseluku kad se ide za NS, cim krene nizbrdica ona, ja tu (ako nema kola okolo da im ne smetam) izbacim iz brzine i kotrljam se skroz dole u NS a brzina spadne sa 80 na 75 do dole

iskreno, to su sve gluposti koje sam citao do sada.

stefane, nikad ne znas kad ce ti trebati JAKA kocnica. Drzi auto upaljenim, ebes gorivo. Tu pristedis, a sa druge strane mozda ubijes, povredis nekog, ili se sam slupas oko 300eura stete za malo ustedjenog goriva.

Ubaciti u 5. sa 80niz brdo neko to je oko 1400rpm. Koliko ste ustedeli? auto na leru radi 900rpm. 500rpm ste ustedeli, ali ipak auto je stabilniji i ako zatreba u za neki manevar u brzini je.

Ma znam Damnjane, naravno da si u pravu.
Mada je vožnja samo van brzine opuštena, jako je mala razlika vozio na ler ili u petoj na 1400. Upravljivost je ista, a u slučaju naglog kočenja, lakše ćeš iz lera u treću ili drugu nego iz pete.

Kad je auto u brzini, motor koci sto znacajno olaksava posao kocnicama koje se manje greju - probaj da spustis auto niz Vlasenicu na kvacilu pa vidi da li ces imati kocnice u podnozju ;)

Druga stvar, ako ti kocnice otkazu (sto jeste ekstremna situacija, ali moze da se desi), a moras da se zaustavis, ako je auto u brzini mozes da ugasis motor i time zdrobis menjac, ali i stanes, dok se ako si u leru ta operacija produzava za par mozda kljucnih sekundi...

Druga stvar, ako ti kocnice otkazu (sto jeste ekstremna situacija, ali moze da se desi), a moras da se zaustavis, ako je auto u brzini mozes da ugasis motor i time zdrobis menjac, ali i stanes, dok se ako si u leru ta operacija produzava za par mozda kljucnih sekundi...
Da li bih mogao da probam prvo trećom da kočim, pa drugom i na kraju prvom dok se ne ugasi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back