Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ciljao sam na to da će recimo od 20 automobila koji te budu pretekli, bar 10 da budu iz ekipe koju sam napisao, dok će sledeći po učestalosti da bude Mercedes/BMW ekipa, a ostalo je pod razno...
I sad svi ti koji voze Škode i VW-e su budale, jel da...? Odma' da se razumemo da je i meni i te kako muka kad se pomene Golf bilo koje generacije...toliko se forsira da to nije normalno...

Poslednja izmena:
Ciljao sam na to da će recimo od 20 automobila koji te budu pretekli, bar 10 da budu iz ekipe koju sam napisao, dok će sledeći po učestalosti da bude Mercedes/BMW ekipa, a ostalo je pod razno...

Pa i logicno je... VW grupacija je 4. po velicini proizvodjac automobila na svetu. Ispred su Toyota, GM i Ford, koji gro proizvodnje lansiraju na americko trziste, tako da je sasvim za ocekivati da na nasim putevima bude najvise VW-ovih vozila.

Hehe, nikad nisam ni rekao da je VW vnugo i da ne valja, nego sam uvek kritikovao ljude koji ga voze. E sad, Superbirdu neću ništa da kažem, ne znam čoveka lično, a isto tako ne znam zašto se on oseća prozvanim.
Danas kada sam išao do prodavnice čujem kako mi se približava neki auto i to cičećim zvukom. Okrenem se i vidim bordo Golf 2. Prednji desni točak mu nešto landara levo-desno. Kako mi se približio, skontam da je budala stavila onaj mali rezervni točak (tzv. ćopavac), ali to nekako nesrećno, verovatno na dva šrafa, a i raspon rupa je verovatno pitaj Boga koji. Landara onaj točkić, samo što ne otpadne, ali boli čoveka "porodični dragulj" što može da udari ne negde, već nekoga.
Inače, zaboravih da napomenem: postoji stvarkoja je gora od vožnje Golfa. Zove se šetnja 15km peške na ovom današnjem i jučerašnjem Suncu, u sred podneva, bez igde hlada.

Hehe, nikad nisam ni rekao da je VW vnugo i da ne valja, nego sam uvek kritikovao ljude koji ga voze. E sad, Superbirdu neću ništa da kažem, ne znam čoveka lično, a isto tako ne znam zašto se on oseća prozvanim.
Danas kada sam išao do prodavnice čujem kako mi se približava neki auto i to cičećim zvukom. Okrenem se i vidim bordo Golf 2. Prednji desni točak mu nešto landara levo-desno. Kako mi se približio, skontam da je budala stavila onaj mali rezervni točak (tzv. ćopavac), ali to nekako nesrećno, verovatno na dva šrafa, a i raspon rupa je verovatno pitaj Boga koji. Landara onaj točkić, samo što ne otpadne, ali boli čoveka "porodični dragulj" što može da udari ne negde, već nekoga.
Inače, zaboravih da napomenem: postoji stvarkoja je gora od vožnje Golfa. Zove se šetnja 15km peške na ovom današnjem i jučerašnjem Suncu, u sred podneva, bez igde hlada.

ima jedna jos gora stvar od te setnje - vadjenje menjaca iz MAN-a "jedinice" po jucerasnjem suncu. e, to je bilo katastrofalno - nismo mi njemu izvadili menjac nego on nama dusu! i to na pamuk!

Ne bih da branim ni VW (pogotovo ne Golfa) a ni Skodu , ali da slucajno ne dodje do falsifikovanja istorije , evo par fotki predratnih Skoda :

SKODAFAETON.GIF
SKODATYPEA.GIF

SKOPOPULAR.GIF
superbOHV.jpg

SKODAFAVORIT1936.GIF

skodasuperb.jpg

Skoda se deli na tri faze : predratnu , komunisticku i VW (i to su tri totalno razlicite price) ...

Kratka istorija Skode sa najbitnijim podacima :

http://www.autosoviet.altervista.org/ENGLISH-automotorusse9-B(skoda).htm

Možemo mi da pljujemo VWAudiŠkoduSeat bratiju, ali ajte autoputem brzinom od 120kmh... I onda krenite sa brojanjem koliko vas vozila preteku i koja su to vozila, tj. čije marke... Mercedesa odmah uračunajte...

nije ni meni jasno sta si hteo da kazes?
obici ce te bilo ko...

a ucestalost kola zavisi od jednog velikog brda faktora, a kvalitet i nije bas u vrhu - zastava...

sve govori cinjenica na koji god otpad da odete, samo VW audi bmw mercedes.

MEGANA NEMA NA OTPADIMA :lol:

Ćopavac je onaj rezervni točak čija je širina nagazne površine gume više nego duplo tanja nego kod obične. Sva moderna kola ga imaju jer zauzima manje mesta u gepeku.
14675324984544c550d273e188647034_extreme.jpg

Joj, čega sve nema u Železniku, sad se pojavilo još jedno brdo, nekih 30-40 metara u visinu, 50 u širinu. Da staneš na bezbednoj udaljenosti i da ceo dan gledaš i plačeš čega sve ima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back