Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Postujem ovaj post , da bi se sto pre preslo na ovu - novu stranu ...
Na kojoj nema "onih" imena u postu kao na pocetku prosle strane ...
badtaste (12).gif

Hajde da malo razvedrim citatima sa Cannona:

Posto davanje gasa i pravolinijsko kretanje nije samo po sebi neka bistra operacija koju izvodi nase telo, preporucujem voznju trolejbusom jer je utisak jos zesci... -U temi o dizelashima i njihovoj naravi

Ekologiju su izmislili ljudi koji ne vole automobile... -Muscle cars addicted

Pacijenti dolaze, tresu se, uplaseni, u delirijumu, poneki piske u gace nocu od straha..."jao doktore, plasim se Alfe, a toliko je zelim, upomoc", "kako cu da je odrzavam", "cuo sam da se kvari (da rdja, da trosi, da necu moci da je prodam, da je skupa...dodati po zelji)"

Ja sam uvek u pravu, cak i kad jesam

Zakon ima, ali fale sudije sa obrazom i jajima!

Ipak postoji jako mnogo stvari koje ce da uticu na izgled automobila.Pocevsi od samog njega.

Mislim nisam toliko za mito i korupciju ali valja se ponekad

Meso proizvedeno od stoke hranjene GM proizvodima zabranjeno je u svim zemljama EU...
Zaključak: ako želite da izvozite stoku, ne hranite je Opelima.

autu treba mnogo vise godina i mnogo vise kilometara da pocne da se regularno kvari...

Za koliko ce od prilike auto biti zavrsen?
-Za jos par hiljada evra

jer i na najslozenijem Vagenu relativno se lako menjaju delovi
Naravno, kada je najsloženiji Wagen na nivou morskog sunđera.

jer prodjem jednom u dva dana tim krajem svaki dan.

Mnogi to rade iz mode ,ali ja nisam.
Ne volim ono blejanje na semaforu kad se gledamo , volim nekad i go da sednem u auto pa su to neki od razloga što sam to uradio. - iz teme "zašto ste zatamnjivali stakla"

oni zamene, fakturu posalju fabrici, fabrika to ubaci u bunar, onda taj zbirni trosak svuda po svetu podeli na ravne delove i doda na cenu novog vozila..tako da trosak podele svi buduci kupci.

Ja, na primjer, samo pogledam dimenzije guma i odmah znam gdje je problem. Ponekad zavisi i od boje auta.

primilo se odlicno i evo porasla omorika oko 12-13cm za godinu dana.
nisam bas merio precizno

sam da uvezem auto i to samo iz inostranstva (a odakle se to uvozi ako ne iz inostranstva?)

Za 60 000 evra koliko kosta, hocu da me auto siluje a ja da vristim!!!

englezi ko englezi, sve mora da bude drugacije (Austin)

Inace, Slovenci su zastupnici Mazde za Sloveniju...

Auto nije bojler, TA pec ili pegla. (da nije usisivač?)

Bezi baba usisace te turbo! (komentar pri probnoj vožnji M3 Aero)

Auto uvek teze pali kad je vruc jer mu je veca kompresija zato sto vruci delovi bolje dihtuju.

jeste djuro slazem se ta grana od 500$ je od celika koji je posebno radjen na malom delu japanskog ostrva Seto koji se vadi dubinskim kopom sa 3000m i pravi se u posebnoj radionici posebnim postupkom zagrevanja magme
p.s
Na tom japanskom ostrvu naravno zivi ona posebna vrsta kolibrija od cijih se mooda prave oni filteri sto kostaju 400$

Nemam audio snimak,na zalost.Zvuk je onaj rezak...RZZZ,RZZZ,RZZZ,... ,kad mu ga dajes u leru.Kada ides u prvoj bez dodavanja gasa,cuje se duboko,ali diskretno VUUUUUUUUUUU.... i onda malo gasa do 3000 obrtaja,pa kaze RRRRRRRRR... ,pa druga VRRRRRRRRRRRRRRRRR...I tako... (A gde je nastavak, kako se cuje u trecoj, pa cetvrtoj... taman sam steko utisak a on prekinuo opis)

Lepo cu da ga bocnem na pojacalo, a na pojacalo nakacim 4-8 zvucnika
i lepo Rdz dz, rdz dz, rdz dz....whiiiiiiii.....rdz rdz rdz....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back