Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle definitivno su ove "Černobil" generacije (od '86 na ovamo) otišle u qr.ac... Eto do čega dovodi vreme odrastanja uz Arkana, turbo folk, zatamnjene džipove, 8-ice, heklere, pojavu ratnih profitera - dakle, isčašene vrednosti... Naime:
pre neki dan je grupa devojčica (13,14 god) uhvatila drugu devojčicu (školsku drugaricu), odvela je (silom) u kući neke od potonjih i tukla je dobrih pola sata... Sve je to snimano mobilnim telefonom... I ne bi se ni saznalo, dok nije počelo da kruži školom među telefonima učenika osnovne škole... Najtužnije je saznanje koje se ovih dana ispostavilo - škola je pokušala da sakrije ceo događaj...
Znači umesto da se bave momčićima, današnje devojčice se bave pravljenjem video snimaka raznih perverzija i bizarnosti... Na žalost, mobilni telefoni i batine su postali glavni način komunikacije među mladim ljudima... A profesori i nastavnici umesto da se bave vaspitanjem te dece, bave se sindikatom i SAMO svojim platama...

sve si u pravu brate, ali skroz! nijednom od njih nije bitno da nesto sam zaradi, ili da se bar iskoluje da do toga dodje nego samo koliko imaju mama i tata, to je sve. a i roditelji prave debile od njih, treba tu malo vise discipline. mene je otac samarao do krvi pa sam zdrav, prav i citav hvala bogu. i ova moja generacija zna sta je lopata, sta kompjuter a sta biznis. klinci su d-e-b-i-l-i !

Tačno sam znao da je nešto sa psom, i pre nego što sam otvorio link. :lol:

Pa naravno...em ništa ne košta, em ostvaruje psihološki efekat...i volim pse...:D
A kako si znao...? :lol:
lgh (4).gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back