Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se uvek vodim devizom: bolje ja nego auto. :lol: Ruka ili noga će da zaraste, ali krilo i branik neće.
boske.gif

tacno tako :D

Izgleda da su kod nas vozači ML-a kao po default-u kratko šišani (ili ćelavi) i jedno 150kg žive vage...
Danas sam video 5,6 ML-a po Beogradu uglavnom u parkiranom položaju... Kraj njih je vlasnik koji - velika verovatnoća - priča telefonom, sa gorenavedenim fizičkim izgledom... Srpski "poslovni čovek" XXI veka... ..... ...

To su iskompleksirane vodonose ... sedmorazredni potrcci ...

Ko je zadovoljan sobom taj nema potrebe za namernim parkiranjem na strogo zabranjenim povrsinama ... jer im je svera dokazivanja na mnogo visem nivou !
"Ozbiljni" imaju sofere koji cekaju ... ili se voze taxijem ... ili vozacko umece iskazuju na pravi nacin postujuci kodekse ...

Dakle definitivno su ove "Černobil" generacije (od '86 na ovamo) otišle u qr.ac... Eto do čega dovodi vreme odrastanja uz Arkana, turbo folk, zatamnjene džipove, 8-ice, heklere, pojavu ratnih profitera - dakle, isčašene vrednosti... Naime:
pre neki dan je grupa devojčica (13,14 god) uhvatila drugu devojčicu (školsku drugaricu), odvela je (silom) u kući neke od potonjih i tukla je dobrih pola sata... Sve je to snimano mobilnim telefonom... I ne bi se ni saznalo, dok nije počelo da kruži školom među telefonima učenika osnovne škole... Najtužnije je saznanje koje se ovih dana ispostavilo - škola je pokušala da sakrije ceo događaj...
Znači umesto da se bave momčićima, današnje devojčice se bave pravljenjem video snimaka raznih perverzija i bizarnosti... Na žalost, mobilni telefoni i batine su postali glavni način komunikacije među mladim ljudima... A profesori i nastavnici umesto da se bave vaspitanjem te dece, bave se sindikatom i SAMO svojim platama...

Dakle definitivno su ove "Černobil" generacije (od '86 na ovamo) otišle u qr.ac... Eto do čega dovodi vreme odrastanja uz Arkana, turbo folk, zatamnjene džipove, 8-ice, heklere, pojavu ratnih profitera - dakle, isčašene vrednosti... Naime:
pre neki dan je grupa devojčica (13,14 god) uhvatila drugu devojčicu (školsku drugaricu), odvela je (silom) u kući neke od potonjih i tukla je dobrih pola sata... Sve je to snimano mobilnim telefonom... I ne bi se ni saznalo, dok nije počelo da kruži školom među telefonima učenika osnovne škole... Najtužnije je saznanje koje se ovih dana ispostavilo - škola je pokušala da sakrije ceo događaj...
Znači umesto da se bave momčićima, današnje devojčice se bave pravljenjem video snimaka raznih perverzija i bizarnosti... Na žalost, mobilni telefoni i batine su postali glavni način komunikacije među mladim ljudima... A profesori i nastavnici umesto da se bave vaspitanjem te dece, bave se sindikatom i SAMO svojim platama...

potpisujem.
ja sam 88, ali posto sam strani placenik nije mi dozvoljeno da doticne stvari dopru do mene u dovoljnoj meri, jer je moje vreme bilo rezervisano za obuku u veleizdaji drzave8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back