gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
A ja jedva čekam jednog takvog...
Dosta se negativne energije u meni nataložilo ovijeh dana...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A ja jedva čekam jednog takvog...Dosta se negativne energije u meni nataložilo ovijeh dana...
![]()

Немам ни ја одавно... сад' кад год се догоди нешто, битно је само да рефундирам тј да сносим финансијске последице тј да сам платим поправку ако сам ја крив (што до сада 'фала Богу нисам биуо ниједном), да плаћам казне итд .Nemam tih problema...![]()
Ја много волим кад ми женско изађе тако па почне да потеже атрибуте, па онда ја своје и тако унакрсно нађемо заједнички језикJedan drugar savetuje da se lepo uzme dozvola za nošenje oružja i jedan pištoljčić ispod sedišta. Ja rekoh - mnogo je bezbednije i jeftinije lažni. A on mi odgovori: ti ćeš da potegneš lažni, a šta ćeš kada on potegne pravi? :shock:
Mislim, kada već dodje do potezanja argumenata, da se potegnu jaki argumenti.![]()

Jedan drugar savetuje da se lepo uzme dozvola za nošenje oružja i jedan pištoljčić ispod sedišta. Ja rekoh - mnogo je bezbednije i jeftinije lažni. A on mi odgovori: ti ćeš da potegneš lažni, a šta ćeš kada on potegne pravi? :shock:
Mislim, kada već dodje do potezanja argumenata, da se potegnu jaki argumenti.![]()
znam kako ti je... i ja cekam jednog da mi bude kriv za sve!
skoro sam imao neku blagu frku ispred zelezare u smederevu. potegao mladji kolega na mene kljuc za matice glavcine... posto sam vec stojao kod otvorenih vrata mog kamiona samo sam izvukao pola pajsera iza sedista, inace rebrasto gvozdje debelo kao decija ruka. odma ga je prosla zelja za obracunavanjem pa smo nastavili sa prepucavanjem.
zavrsilo se tako sto ga je otac (blago receno) "ubacio" u kamion...

Али дефинитивно највећа глупост коју сам видео је рачун за регистрацију мог ортака који је за Москвича платио више него што бих ја платио за моју Браву
Он ваљда има 2000 кубика и 70КС и ваљда премашује 2000 и плаћа скупље него што бих ја плаћао са 1900 и 75КС... тако ми он рече да су му израчунали да је као баш питао за мој ауто...![]()

Obracunava se po KW,ne po KS.
Nema sanse da moskvic ima 2000ccm i samo 70KS.Oni stari su bili uglavnom 1500,a Aleko 1600.
Koji je sex kada Zastavini 1.3 motori imaju 1301 kubik.Pročitavši mi listu tarifa agent iz osiguranja, sećam se da sam se silno obradovao kad sam video da mi auto ne prelazi 2000ccm srećom je imao "samo" 1998ccm...![]()

U svoje vreme je smatran itekako luksuznim.
nesto tedo da pitam...
uzmimo primer Opel Astra 1.7 DTI 100ks. U saob. dozvoli pise 73KW *100ks*. Moj komsija je ubedjen da je to samo snaga suvog motora, a da turbina+interkuler mu daju jos 30% snage, odnosno da jedna 1.7DTI Opel Astra ima 130KS sve ukupno.
da l je moguce, ili samo "seru dusmani"?!?