Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, zaboravio sam da vas priupitam za koga navijate na SP? Mislim, ovi nasi paceri nemaju sanse protiv panceri, tako da ja spremam rezervnu varijantu.

Naravno PARAGVAJ!

para-v-1.jpg

pa brate i ja znam da su BMW Meredes i naravno Volvo (:per:) ovde najomiljeniji, al *******...oni ne ulaze u konkurenciju zbog cene...
...aj ti predloži nešto...

Ma salio sam se. Pravo da ti kazem, ne znam sta da ti predlozim. Italijane nikada nisam voleo, mada imaju super dizele. O francuskoj elektronici i cudnim dci motorima sam slusao svakakve anegdote, tako da na kraju ostaju svaba i spanski svaba. Fokus mi je pored mondea mali, znaci ostaju leon i mondeo. Onda mondeo, mada ako ti ne treba golem auto, onda ce i leon da ti zavrsi posao.

...aaaa,od toga si ti pocrveneo :lol:

Sta cu mico, vidis da su resile da ubiju pola sveta za svoju drzavu :gace:

pa brate i ja znam da su BMW Meredes i naravno Volvo (:per:) ovde najomiljeniji, al *******...oni ne ulaze u konkurenciju zbog cene...
...aj ti predloži nešto...

diste legende...

...e da...kad sam već tu da pitam nešto...

...kad bi birali između Alfe 156, Seat Leona, Ford Fokusa, Ford Mondea, Renoa Lagune i Renoa Megan, naravno dizelaši su u pitanju - šta bi vi odabrali...?

Ako mora dizel onda Leona jer je najlepsi i ima VW dizel motor, Posto licno nikad ne bih dizelasa- Mondeo ali benzin,
Kad skupim pare uzimam 406.
wub-1.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back