MilosB
Iskusan
- Poruka
- 6.571
E, zaboravio sam da vas priupitam za koga navijate na SP? Mislim, ovi nasi paceri nemaju sanse protiv panceri, tako da ja spremam rezervnu varijantu.
Naravno PARAGVAJ!
Naravno PARAGVAJ!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nista ja tu ne bi biro. Daj jos nesto.
Lele, svaka cast![]()
) ovde najomiljeniji, al *******...oni ne ulaze u konkurenciju zbog cene...
pa brate i ja znam da su BMW Meredes i naravno Volvo () ovde najomiljeniji, al *******...oni ne ulaze u konkurenciju zbog cene...
...aj ti predloži nešto...
...aaaa,od toga si ti pocrveneo![]()

pa brate i ja znam da su BMW Meredes i naravno Volvo () ovde najomiljeniji, al *******...oni ne ulaze u konkurenciju zbog cene...
...aj ti predloži nešto...
diste legende...
...e da...kad sam već tu da pitam nešto...
...kad bi birali između Alfe 156, Seat Leona, Ford Fokusa, Ford Mondea, Renoa Lagune i Renoa Megan, naravno dizelaši su u pitanju - šta bi vi odabrali...?
E, zaboravio sam da vas priupitam za koga navijate na SP? Mislim, ovi nasi paceri nemaju sanse protiv panceri, tako da ja spremam rezervnu varijantu.
Naravno PARAGVAJ!
]
Mislim, ovi nasi paceri nemaju sanse protiv panceri, tako da ja spremam rezervnu varijantu.
]

Ako mora dizel onda Leona jer je najlepsi i ima VW dizel motor, Posto licno nikad ne bih dizelasa- Mondeo ali benzin,
Kad skupim pare uzimam 406.![]()
Dzaba, zbog onih Paragvajki ima da riknem![]()
...ja tipujem na Argentinu
![]()
...ja tipujem na Argentinu
![]()

Od danas i ja navijam za mesija i devojke.