Kockar

Milanche°

Poznat
Banovan
Poruka
7.459
imam ozbiljan problem
mnogo volim da kockam i to ono najgrdje
oni slot automati e sad prolem je u tome sto
kad god imam neku paru mene tera da odem i ubacim sve tamo
sanse su minimalne da se nesto dobije ja do dobro znam ali cim sednem
za automat ja se gubim ne mogu da razmisljam neznam sta mi je
na primer ubacim sto era i nista dodje 20-30 plus i poesle pojede sve
desi se naprimer jednom u deset puta da od 100 napravim 500
ali problem je sto ja nisam zadovoljan i hocu jos
i na kraju izgubim sve par puta sam se popo i na 1000
ali opet ne mou da kasiram ...cuo sam da ima neka terapija
i da su sanse 60-70 posto da se izlecis ima li neko slicna iskustva ??

imam ozbiljan problem
To je psihicka zavisnost i resava se tako sto ces sam sa sobom rascistiti da to ne radis.Ne znam koliko godina imas itd.,ali reci cu ti da je moj komsija na aparatima izgubio kucu,da su mu zena i deca podstanari i da su ga napustili,a da je on sad klosar koji moli boga da ga uhapse da bi imao gde da spava...ovo je samo primer,nemoj dozvoliti sebi da i ti budes ovakav primer.

To je psihicka zavisnost i resava se tako sto ces sam sa sobom rascistiti da to ne radis.Ne znam koliko godina imas itd.,ali reci cu ti da je moj komsija na aparatima izgubio kucu,da su mu zena i deca podstanari i da su ga napustili,a da je on sad klosar koji moli boga da ga uhapse da bi imao gde da spava...ovo je samo primer,nemoj dozvoliti sebi da i ti budes ovakav primer.

imam 30 godine kockam od 10-te
ovaj mesec sam prazio 500vra od plate da mi daju unapred u firmi i to sam prokocko
ma propast

imam ozbiljan problem

nemam
a jesi li ti sigruan da ti kockaš zbog para?
daj nađi neku igricu koja će te dobro izdriblati...iznova i iznova...i to besplatno
a ne da se igraš, i debelo plaćaš za to...

Za sebe mogu reci da sam puno toga video u kocki, da ne posotji kockarska igra koju nisma strtastveno igrao.Spavao sma po budzacima u cekaonicama stanica po Evropi, ali i u ekskluzivnim hotelima sa kazinima gde je nocenje po 300-400 maraka..

Onda jednostavno odrastes, shvatis da je to jednosmeran put u propast.........
Shvatis da je problem u adrenalinu , jer si postao zavistan ne od para, ne od kocke nego od adrenalina koji tvoj organizam luci za vreme te kocke.......
Onda potrazis drugu zabavu, jeftiniji, bezbedniju koja ce te okupirati.Povremeno pijes nesto za smirenje, i to bi bilo to......
Niko te svojim savetom nece naterati da to ostavis.to jedino mozes sam, kada shvatis da to vise nije zivot i da to vise nema smisla....
E, sad....Problem kod tebe je sto verovatno nemas druge preokupacije tipa devojke, zene, dece, koji ce ti donositi srecu i zadoivoljstvo, pa zato bezis u kocku...
Ja sam svoju sveo na to da se kladim u kladionicama, i to iskljucivo na kosarku, i to smao za vreme sezone NBA(novembar, maj, ulozi po opkladi najvise do 1000 dinara, eventualno kada dobijem nesot malo veci).....Tada strastveno pratim prenose, vesti, prognoze, kladim se u nesto manje-vise sitno, , i mogu reci da sma prilicno uspesan,kada na kraju sezone podvucem crtu(zadnjih 6,7 godina uvek u plusu dovoljno za jedno letovanje za moju potrodicu)....
Ponekad kada udjem u kladionicu, uglavnom da naplatim tiket, svratim i do elektronskog ruleta, ubacim 1000 dinara, sve slozim u jedan udarac.I ako pogodim, i ako promasim izlazim napolje.....
Tako da..Ne mogu reci da se ne kockam vise, ali sam svestan da su mi druge stvari mnogo vaznije, da u zivotu ima mnogo lepsih stvari, i tako se i ponasam.....

Uzhasni porok, ja imam jednog prijatelja koji je prokockao zhivot, uzhasno potpuno, svima su usta puna narkomana o kocki se ne govori a kazina samo nichu. Ne znam probaj na forumu zdravlje da pitash recimo.

Back