Kockanje

Bolesni ljudi, ugrozeniji mozda cak i od narkomana. Potrebna im je pomoc, a mislim da je njih najteze navesti na lecenje, jer njihov porok vise od svih drugih lici na zabavu, a ne na bolest. Citava zamka je u tome sto se kod drugih zavisnika unosi supstanca koja izaziva zavisnost, dok se kod kockara ne unosi nista spolja. Mnogi zavrse kao samoubice, nazalost... Citavo drustvo nije dovoljno svesno problema. Svaki ce otac reci sinu da ne pije, ne pusi i ne drogira se, ali ce zajedno otici u kladionicu.

Imao sam slucaj u porodici kad je morao da rasprodaje stvari po kuci i da moli za novac da mu neki opaki i celavi momci ne bi slomili ruke jer je dugovao nesto, tako da nista dobro.
Opet, imam drugara koji stavi 1000 din u kladionicu s vremena na vreme, jednom u 2-3 meseca i nikada nije imao probleme.

Sve je u coveku i samokontroli donekle, isto kao i sa svakim porokom, ali opet, definitivno nisam fan kockanja.

Bolesni ljudi, ugrozeniji mozda cak i od narkomana. Potrebna im je pomoc, a mislim da je njih najteze navesti na lecenje, jer njihov porok vise od svih drugih lici na zabavu, a ne na bolest. Citava zamka je u tome sto se kod drugih zavisnika unosi supstanca koja izaziva zavisnost, dok se kod kockara ne unosi nista spolja. Mnogi zavrse kao samoubice, nazalost... Citavo drustvo nije dovoljno svesno problema. Svaki ce otac reci sinu da ne pije, ne pusi i ne drogira se, ali ce zajedno otici u kladionicu.

po mojim saznanjima iz zivota mogao bih da se slozim. ja bih nesto drugacije napisao, ali slicno

Ja volim kladionicu digram I fino mi ide al nikad ne ulazem vise od 100 dinara pa ako ne prodjem, ***** sto dinara al ako prodjem (ko sinoc recimo) budem par hiljada na dobitku, taman za dzeparac : ))(
Inace, prave kockarnice a narocito kartarose zagrizene ne shvatam, njima nije lako

uf! tesko kockaru. kad sam bila u las vegasu, zamalo ne ostadoh tamo...you cant evet leave...

udaraju na najnize ljudske strasti...dopamin sika, endofrin raste..i cuh bas te noci neka devojka dobila milionce...:lol:

Kakva su vasa misljenje o kockarima

Mislim da su najgori oni koji placaju cekanje bubreg sa 35 off, i na kraju ti izjebu set keceva. Ima i takvih morona. :sad2:

- - - - - - - - - -

uf! tesko kockaru. kad sam bila u las vegasu, zamalo ne ostadoh tamo...you cant evet leave...

udaraju na najnize ljudske strasti...dopamin sika, endofrin raste..i cuh bas te noci neka devojka dobila milionce...:lol:

Meni zivotna zelja da odem u Las Vegas. Za finalni sto Main Eventa WSOP :super:.

Postujem!:lol:

Odusevljava me pamet jednostavno...kad god bih gledala film o kockarima, nekako bih vazda bila u srcu na njihovoj strani...:heart:

Pretpostavljam zato sto su mi opozitni...sama se slabo kockam, u svakom smislu:lol:

Back