Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje je vase misljenje o profesionalnim kockarima, recimo profesionalnim pokerasima? Smatrate li njih za osobe kojima bi se mogla postaviti dijagnoza?
Preporuka: Stefan Cvajg - "24 sata u životu jedne žene".
(pošto naslov novele može da zavara - reč je o jednom mladom kockaru i njegovoj sudbini)
Izuzetno jaka priča.
Inače, poznajem čoveka koji je prokockao dva stana i svoju porodicu doveo do ruba propasti.
Na momente, u fazi kada je dobijao, ličio je na narkomana. Kada je konačno skoro sve izgubio, pao je u tešku depresiju, oslabio, a iznenada mu se pojavila i psorijaza (koliko ovo poslednje ima veze sa njegovom situacijom, pojma nemam).
Sve u svemu - tragedija.
http://www.stankovicdejan.com/index.php?url=/ obrati se ovom covekue ovako ljudi....ajte psiholozi sad se pokaziteovako, nisam nasao ovakvu temu nigdje, a vjerovatno je ima al eto....po naslovu ste mogli da zakljucite u kome ce tema pravcu da se krece a to je kockanje...... i to moje....
sad imam 19 godina a ''kockam'' od recimo 15- te..... samo sto ja igram samo kladionicu i za aparate mislim da samo najveci debili mogu da igraju na njima, uzimaju 80, daju 20 posto..... stvar je u tome da sam nekad ranije povezao nekolike dobre dojave u par mjeseci i dobio velike pare koje sam koliko toliko pametno trosio, i ulog nisam drasticno povecavao..... medjutim zadnjih godinu dana, pakao !....skoro u punom smislu rijeciproblem je u tome sto nisam glup bas suprotno, 20 drugova mi pusi ,ja necu jer mislim da je izrazito lose, pola ih duva, ja ne.... i probao sam sto puta al nikad nisam krenuo da pusim, isto tako za drogu, cisti debilizam.... i take neke stvari za koje znam da ne postoji dobar argumenat da se rade....al ja za kladionicu stalno nalazim argumente i stalno mislim da jos uvijek mogu da pobijedim kladionicu uz neke taktike (i u momentu govora) .... sve sto mi se desilo do sada prepisujem samo nesreci , a ne sebi..... jednostavno ne mogu da prestanem.... ne bi vjerovali da znate u kakvim sam govnima kad su u pitanju dugovi..... prodao sam 600 stvari, cak i mnoge a da nisu moje..... ne znam.....niko o kocki ne prica kao nekom vecem problemu , al ja ga bas imam....i stvarno ne znam sta da radim.... bukvalno niko od drugova i drugarica ne zna sta mi se desava.....bas niko....zatvaram se polako i padam u sve jace depresije......
dajte neki predlog
![]()
Vrlo malo se spominje ovisnost o kocki koja je danas jako rasprostranjena. Nemojte misliti da se mozete sami izvuci, hitno potrazite strucnu pomoc!
Moj muz je bio dugogodisnji kockar, izgubili smo sve sto smo imali....naivno sam mu vjerovala da ce prestati jer se zaklinjao, plakao itd...Ljudi, to je pravo zeznuta mentalna bolest, totalni poremecaj licnosti.
Napokon sam potrazila strucnu pomoc i uspjesno je izasao iz tog mraka. Ako neko ima slican problem, slobodno pitajte...apsolvirala sam kockanje![]()
Pljas samare ovako ljudi....ajte psiholozi sad se pokaziteovako, nisam nasao ovakvu temu nigdje, a vjerovatno je ima al eto....po naslovu ste mogli da zakljucite u kome ce tema pravcu da se krece a to je kockanje...... i to moje....
sad imam 19 godina a ''kockam'' od recimo 15- te..... samo sto ja igram samo kladionicu i za aparate mislim da samo najveci debili mogu da igraju na njima, uzimaju 80, daju 20 posto..... stvar je u tome da sam nekad ranije povezao nekolike dobre dojave u par mjeseci i dobio velike pare koje sam koliko toliko pametno trosio, i ulog nisam drasticno povecavao..... medjutim zadnjih godinu dana, pakao !....skoro u punom smislu rijeciproblem je u tome sto nisam glup bas suprotno, 20 drugova mi pusi ,ja necu jer mislim da je izrazito lose, pola ih duva, ja ne.... i probao sam sto puta al nikad nisam krenuo da pusim, isto tako za drogu, cisti debilizam.... i take neke stvari za koje znam da ne postoji dobar argumenat da se rade....al ja za kladionicu stalno nalazim argumente i stalno mislim da jos uvijek mogu da pobijedim kladionicu uz neke taktike (i u momentu govora) .... sve sto mi se desilo do sada prepisujem samo nesreci , a ne sebi..... jednostavno ne mogu da prestanem.... ne bi vjerovali da znate u kakvim sam govnima kad su u pitanju dugovi..... prodao sam 600 stvari, cak i mnoge a da nisu moje..... ne znam.....niko o kocki ne prica kao nekom vecem problemu , al ja ga bas imam....i stvarno ne znam sta da radim.... bukvalno niko od drugova i drugarica ne zna sta mi se desava.....bas niko....zatvaram se polako i padam u sve jace depresije......
dajte neki predlog
![]()