Zlatna Iris
Veoma poznat
- Poruka
- 10.624
sto bi znacilo onda da je 9 dobar broj jer je obrnuta sestica? to bi onda znacilo da je ta njihova smrt u 27. dobra?
ne znam meni je sestica nekako draza 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova gospodza je narucila njegovo ubistvo to se zna otkad, hteo je da joj da sutku i ostavi bez icega a dete da bude kod njega.Simpaticno, ali bez uticaja na prethodna desavanja, bojim se...![]()
Ova gospodza je narucila njegovo ubistvo to se zna otkad, hteo je da joj da sutku i ostavi bez icega a dete da bude kod njega.
Nije dobro nista kad je neko ubijen i smrt iscenirana.sto bi znacilo onda da je 9 dobar broj jer je obrnuta sestica? to bi onda znacilo da je ta njihova smrt u 27. dobra?ne znam meni je sestica nekako draza
![]()
1) Дрога 2) Дрога 3) Дрогирање 4) Дрогаsve me vise zanim akobna sudbina mladih umetnika u svetu. zanimljivo je da su svi oni stvarali izvestan period, bili omiljeni, aali zasebna prica zasebe. jako porocni i da su svoje zivote okoncavali na vrhuncu karijere. nista od toga ne bi bilo toliko cudno da nema tu jedna kvaka. naime, svi, bar velika vecina njih zavrsila bi svoje zivote kobnom cifrom godina - 27
da se podsetimo, naravno, ne mogu momentalno svih da se setim, ali evo nekih interesantnijih slucajeva. necu ici hronoloski.
Dzim Morison, frontmen grupe the doors;
Dzimi Hendriks;
Dzenis Dzoplin;
Ejmi Vajnhaus;
Kurt Kobejn, frontmen Nirvane;
Tose proeski, za njega nisam siguran da je bas u 27, ali jeste blizu 27. god;
...
vis ene mogu da se setim. ali cinjenica je da su svi bili glavni u bendu ili solisti. zasto je ta godina zivota tako kobna po slavne talentovane umetnike, uglavnom muzicare i zasto bas samo za frontmene?
zasto bas na samom vrhuncu slave?
Slucajnosti ne postoje, a tzv "slobodni izbor" takodje jedva da postoji...1) Дрога 2) Дрога 3) Дрогирање 4) Дрога
Није усуд већ избор.
Људи су изабрали дрогу. Чиста случајност да је 27 година у питању.
Слободни избор постоји, то што су поједини рокери живели са идејом "живи брзо, умри млад и буди леп леш", то је опет њихов избор. Тако да је то све било ствар избора.Slucajnosti ne postoje, a tzv "slobodni izbor" takodje jedva da postoji...
Зар Курт није умро од хероина ?Kurt Kobejn i Tose Proeski ubijeni ovi ostali droga i alkohol.
Ipak ne, izabrao je manje zlo, pusku.Зар Курт није умро од хероина ?
Kurta su nafilovali drogom toliko da nije mogao da podigne ni prst a kamoli da izvrsi samoubistvo pucanjem iz sacmare, cak 70 puta vecu kolicine droge imao u organizmu.Слободни избор постоји, то што су поједини рокери живели са идејом "живи брзо, умри млад и буди леп леш", то је опет њихов избор. Тако да је то све било ствар избора.
Зар Курт није умро од хероина ?
Ne, prethodno je bio nadrogiran a ostalo je sve namestaljka kao i navodno oprostajno pismo od zivota, ne od zivota nego od karijere hteo je da batali karijeru i posveti se normalnom porodicnom zivotu nije imao razloga da se ubije vec nasuprot.Ipak ne, izabrao je manje zlo, pusku.
To mi je jedna od pozeljnijih teza, ali mi je zao sto naprosto nema dokaza za tako nesto...Ne, prethodno je bio nadrogiran a ostalo je sve namestaljka kao i navodno oprostajno pismo od zivota, ne od zivota nego od karijere hteo je da batali karijeru i posveti se normalnom porodicnom zivotu nije imao razloga da se ubije vec nasuprot.
Ima dokaza nije nikakva teza i sam patolog je rekao da je imao vezu sa Kortni pre Kurta, znaci poznavali se.To mi je jedna od pozeljnijih teza, ali mi je zao sto naprosto nema dokaza za tako nesto...![]()