Koalicija

Iskreno voleo bih da vidim neki program ideju a ne hejtovanje vise.
Ako mi neko od ekipe ponudi dobar keš, mogao bih krajnje dobar program da im sastavim :D

Ovako se samo gubi vreme za opciju izbora jer što pre počnu da izlažu svoju politiku pre će krenuti da utiču na društvo, ovako kada se stoji u pat poziciji ljudi se osipaju, a vođenje stranke/politike iziskuje konstantnu aktivnost

Poslednja izmena:
Ako mi neko od ekipe ponudi dobar keš, mogao bih krajnje dobar program da sastavim :D

Ovako se samo gubi vreme za opciju izbora jer što pre počnu da izlažu svoju politiku pre će krenuti da utiču na društvo, ovako kada se stoji u pat poziciji ljudi se osipaju, a vođenje stranke/politike iziskuje konstantnu aktivnost
Pragmatican bravo.ja to odavno pricam.
Moj interes.moj interes je da imam mir u zemlji i stabilan izvor finansija.ove hejterske budalastine na duže ne prolaze ni kod dece u vrtiću.
Naravno za blokaderose cim ne mrziš vlast odmah si njegov bot.smejurija.
Ja ne mrzim nikog.ni blokaderose ni aktuelnu vlast osim izdajnika.imalu su nekoliko autogolova gde su mi se svrstali u tu grupu i nema šanse da glasam za njih.pricam u svoje ime.svako po savesti

Zvučni top, nis, kosovo, kragujevac, ćacilend itd
Zvučni top - izlizana priča za pravosuđe koje je trenutno u Vučičevim rukama, recimo da hoće da se razreši u ovom momentu moralo bi se ustanoviti ko ga je iskoristio i po čijoj direktivi. Sve u svemu ovo je gotovo pa nemoguće kako mi deluje.
NIS, Kosovo - stvar međunarodne politike i kamen spoticanja za bilo koga ko je na vlasti/želi vlast, jer neko će morati nešto da potpiše inače će nam strani faktor uvesti sankcije kao što po običaju radi. Sve u svemu ko god se za ovo nađe na vlasti moraće da donese odluku koja će verovatno da bude političko samoubistvo/ili razlog da ga bar 50% građana zamrzi. Ako taj neko nije sposoban da nađe neku treću/balansiranu soluciju za ovo obrni/okreni imaće problem.
Kragujevac/NS - građevina generalno. Javna tajna je da ima korupcije i ugrađivanja u građevini, te se otvaraju pitanja kako će se te osobe procesuirati, a i kako će se svi nebezbedni objekti u Srbiji sanirati, kao i od kojih para?
Ćaćilen - ovi su tamo toliko komirani od alkohola da će verovatno ćaćilend sam od sebe da se zapali kada uključe neku grejalicu :D

Pragmatican bravo.ja to odavno pricam.
Moj interes.moj interes je da imam mir u zemlji i stabilan izvor finansija.
Većina ljudi koji su u takvoj situaciji gledaju na to tako kako si opisao.
Međutim, u ovim uslovima koje imamo keš će se postepeno obezvređivati i kvalitet života će padati, te tu sada postoje još i neki novi momemti tipa kako će porast stranih gastarbajtera uticati na maltene sve, pa dodaj sloj ljudi koji je u nepovoljnim uslovima - da li će migrirati, preći na droge/nasilje. Sve u svemu deluje mi da ćemo kroz neko vreme biti kao Amerika - radiš od čeka do čeka, ako se razboliš naebao si ...
ove hejterske budalastine na duže ne prolaze ni kod dece u vrtiću.
Prolaze kod velikog dela stanovništa jer imamo te fašisoidne tendencije - da jedna grupa ljudi mrzi drugu. Realno gledano pošto imaš sigurne finansije i svoj mir nećeš da zalaziš u ovo, a što manje imao to ćeš da budeš luđi u borbi da prisvojiš nešto za sebe.

Većina ljudi koji su u takvoj situaciji gledaju na to tako kako si opisao.
Međutim, u ovim uslovima koje imamo keš će se postepeno obezvređivati i kvalitet života će padati, te tu sada postoje još i neki novi momemti tipa kako će porast stranih gastarbajtera uticati na maltene sve, pa dodaj sloj ljudi koji je u nepovoljnim uslovima - da li će migrirati, preći na droge/nasilje. Sve u svemu deluje mi da ćemo kroz neko vreme biti kao Amerika - radiš od čeka do čeka, ako se razboliš naebao si ...

Prolaze kod velikog dela stanovništa jer imamo te fašisoidne tendencije - da jedna grupa ljudi mrzi drugu. Realno gledano pošto imaš sigurne finansije i svoj mir nećeš da zalaziš u ovo, a što manje imao to ćeš da budeš luđi u borbi da prisvojiš nešto za sebe.
Istina.
Jos jedna stvar.pricam u svoje ime.ne podnosim nepristojne osobe.u politici su oduvek nepristojni ali ovi sada sto oce da menjaju vlast su prevazišli sve.vladajuca stranka to koristi i to dobro.
A mene je život naučio da sa takvima nema razgovora normalnog.

Posto je sad vise nego evidentno da ce opozicija izaci na izbore paralelno sa studentskom listom a neka ocekivanja su da ce studentska lista pobediti ako kad se podvuce crta ne moze sama da kreira vlast, da li treba da udje u koaliciju sa opozicijom za koju se prica da je produzena vuciceva ruka ili izaci na ponovljene izbore?

Ako govorimo o predizbornim koalicijama, voz za to je u največoj neri prošao. Nema izgleda da se sada promeni nešto ozbiljnike po tom pitanju. Studenti će imati svoju listu.

Očekuje nas crnogorski scenario rušenja Mila Đukanovića, po sličnom modelu (a i procesi su slični, sa izuzetno mnogo paralela).

1) Studenti (umesto liste koju je predvodio Zdravko Krivokapić, ZB CG; terensku ulogu Demokratskog fronta ovde bi trebalo da odigraju Demokratska stranka i Dveri)
2) Građanska, prozapadna opozicija (na mestu koalicije Bečićevih demokrata i Lekića)
3) Nacionalna opozicija, koja ovde igra ulogu političkog saveza Dritana Abazovića

Sve deluje da idemo u tom smeru.

Back