Koalicija

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
132.368
Posto je sad vise nego evidentno da ce opozicija izaci na izbore paralelno sa studentskom listom a neka ocekivanja su da ce studentska lista pobediti ako kad se podvuce crta ne moze sama da kreira vlast, da li treba da udje u koaliciju sa opozicijom za koju se prica da je produzena vuciceva ruka ili izaci na ponovljene izbore?

moje misljenje je da izbora nece biti

da ce na ulici sve da se resi sto je vise nego evidentno

pa cak i ako bude izbora, ulica ce da resi posle njih pobednika jer svi znamo kako misli prosecan radikal.

Ulica ne može bez pritisaka spolja.

Što bi ovaj Vladalac dao vlast bez spoljnih pretnji ?

--
Jedino unutarnje pretnje, a za to je potreban oružani ustanak.

(ili sila spolja ili sila iznutra)

Posto je sad vise nego evidentno da ce opozicija izaci na izbore paralelno sa studentskom listom a neka ocekivanja su da ce studentska lista pobediti ako kad se podvuce crta ne moze sama da kreira vlast, da li treba da udje u koaliciju sa opozicijom za koju se prica da je produzena vuciceva ruka ili izaci na ponovljene izbore?

Вучић треба да изађе на изборе у коалицији са ђиласовом опозицијом,

а студентска листа ће да их одува.

Вучић треба да изађе на изборе у коалицији са ђиласовом опозицијом,

а студентска листа ће да их одува.

Ne bi me čudilo da se i to dogodi, ako opozicija bude na cenzusu.

Studenti hoće, koliko sam shvatio neke, promenu strukture, pa onda promenu političkog i pravnog sistema.

Mada to kod njih nije baš artikulisano

Sa Vučićevim satelitima definitivno ne bi trebali da ulaze u koaliciju. Što se ostalih tiče pa pitanje je ako Vučko protiv njih drži nešto u fioci ili možda proceljuje da može da ih potkupi?
U KG-u smo imali neko pucanje koalicija jer su neki posle lokalnih izbora prešli u SNS

Poslednja izmena:
Ulica ne može bez pritisaka spolja.

Što bi ovaj Vladalac dao vlast bez spoljnih pretnji ?

--
Jedino unutarnje pretnje, a za to je potreban oružani ustanak.

(ili sila spolja ili sila iznutra)
farsa oko zagorke kojoj ne sme nista, ali bukvalno nista jer bi sebi i svojima iskopao raku, bas kao zaklinjanje na ljubav afrikancima su poslednji trzaji umiruceg vladara.

svi mi zelimo isto, da sve prodje legalno, ali znajuci ludake koji stoje uz njega...po meni tesko.

farsa oko zagorke kojoj ne sme nista, ali bukvalno nista jer bi sebi i svojima iskopao raku, bas kao zaklinjanje na ljubav afrikancima su poslednji trzaji umiruceg vladara.

svi mi zelimo isto, da sve prodje legalno, ali znajuci ludake koji stoje uz njega...po meni tesko.

Ja bih voleo taj scenario, da se sve počupa trulo, ali ne verujem - gurnuće ga njegovi iz BIA, jer hoće nomenklatura da nastavi jahanje u sledećem režimu.

Ja bih voleo taj scenario, da se sve počupa trulo, ali ne verujem - gurnuće ga njegovi iz BIA, jer hoće nomenklatura da nastavi jahanje u sledećem režimu.
mozda da, mozda i ne...jer ovo sa safarijem i naserom je prvo aktivno delovanje stranih sluzbi koje direktno dezavuisu dvojac iz srbije i srpske.

tako je uvek kad se amateri zaigraju sa velikim igracima.

mozda da, mozda i ne...jer ovo sa safarijem i naserom je prvo aktivno delovanje stranih sluzbi koje direktno dezavuisu dvojac iz srbije i srpske.

tako je uvek kad se amateri zaigraju sa velikim igracima.

Da im pokažu da su smetala, prvo će da tovare svašta i na narod i na državu, a i na njih dvojicu. Dodik, matora ********* se izvlači ...videćemo ovo razmaženo derle komunjarizma iz Čipuljića.

Na kraju će im pokazati da su obojica nebitni !

Da im pokažu da su smetala, prvo će da tovare svašta i na narod i na državu, a i na njih dvojicu. Dodik, matora ********* se izvlači ...videćemo ovo razmaženo derle komunjarizma iz Čipuljića.

Na kraju će im pokazati da su obojica nebitni !
sto se kaze..rade po pravilu sluzbe.

obice se to njihovo koprcanje na vlasti svima nama nazalost, ali sto je mala cena za kakav takav napredak iz ovog sremskog blata u koje su nas uvalili.

Ako studentska lista bude jaka i dobro propraćena u javnosti sa pmetnom kampanjom, svaka druga koalicija je nebitna !
"Ako" je poenta priče. Kontam da se čeka da izađu sa jasnom politikom i stavovima, ako ono što zastupaju bude imalo smisla kontam da će im rejting porasti, ako budu imali kvalitetne kandidate imaće još veći rejting.
Ako nađu način da AV preotmu deo glasačkog tela kontam da im neće trebati koalicioni partneri

Ne treba da ulazi u koaliciju sa tzv. opozicijom. Ni po koju cenu,

polako...
prvo treba da se raspisu izbori, pa da se vidi ko je koliko osvojio, pa tek onda ako Zvala ne uspe da kupi pola miliona glasova, dovoede 200.000 bosanaca i 100.000 mrtvih da glasaju i stvarno bude odnos nakon izbora kao sto si napisao, onda moze da se diskutuje o tome... ovo je sve tako apstraktno i sta-bi-bilo-kad-bi-bilo, da ne vidim uopste poentu o tako necem da se raspravlja, kad nista od toga nije izvesno da ce zaista tako biti!

Jel ima opozicija i blokaderosi uopste neki program za posle izbora sta kako gde ili samo mantra "mrzimo vucica"?
Ima, ima, nemoj da si nestrpljiv toliko 🤩

1000012907.gif

Back