bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
dok se lgbt aktivizam bude prikrivao iza bunta protiv vlasti Vucic je miran u nedogled...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi ti verski fanatici su teški licemeri. Eno ga isto i onaj Miroljub Petrović živi sa dve žene.Boško Obradović oženio socijalnu radnicu koja je službeno bila uključena u njegov razvod sa prvom ženom, zbog troje dece iz tog braka. I sad Boško kaže moje troje i dvoje dece iz prvog braka od socijalne radnice iz Čačka koja me je razvodila, to je petoro dece! I onda se kao dverjani zalažu za tradicionalnu porodicu![]()
Ima mnogo dece, ispunio je deo vezan za natalitet. E sad kako će da odrastaju manje je bitno.Boško Obradović oženio socijalnu radnicu koja je službeno bila uključena u njegov razvod sa prvom ženom, zbog troje dece iz tog braka. I sad Boško kaže moje troje i dvoje dece iz prvog braka od socijalne radnice iz Čačka koja me je razvodila, to je petoro dece! I onda se kao dverjani zalažu za tradicionalnu porodicu![]()
Miroljub Petrovic je sektas.Svi ti verski fanatici su teški licemeri. Eno ga isto i onaj Miroljub Petrović živi sa dve žene.
Normalno da je vazno kako ce da se vaspitavaju, ali ovo je samo jedan korak ka tome.Ima mnogo dece, ispunio je deo vezan za natalitet. E sad kako će da odrastaju manje je bitno.
Jeste, ali su i jedan i drugi verski fanatici.Miroljub Petrovic je sektas.
Normalno da je vazno kako ce da se vaspitavaju, ali ovo je samo jedan korak ka tome.
Ma nije, folirant obican, otisao u Albaniju na more.Jeste, ali su i jedan i drugi verski fanatici.
Boško se distancirao od tog verskog fanatizma iako je počeo kao takav, Miroljub je pre svega Šiptar što on i sam ne krije.Ma nije, folirant obican, otisao u Albaniju na more.
A Bosko nije fanatik, jetse cudan za neke stvari ali fanatik nije.
Nisam ovo znala, ali sve u svemu, nebitna licnost.Boško se distancirao od tog verskog fanatizma iako je počeo kao takav, Miroljub je pre svega Šiptar što on i sam ne krije.
Spomenuo sam zalaganje dverjana za tradicionalnu porodicu, a ne natalitet.Ima mnogo dece, ispunio je deo vezan za natalitet. E sad kako će da odrastaju manje je bitno.
Nikada se nije distancirao. Doduše, ne znam šta podrazumevaš pod verskim fanatizmom. Za mene je verski fanatizam biti protiv EuroPride-a i nositi ikonu na protest protiv istog. Šta je za tebe verski fanatizam?Boško se distancirao od tog verskog fanatizma iako je počeo kao takav, Miroljub je pre svega Šiptar što on i sam ne krije.
Znači da želi da nas vrati na sistem života iz srednjeg veka. Ja sam isto protiv prajda i to ne smatram za verski fanatizam.Nikada se nije distancirao. Doduše, ne znam šta podrazumevaš pod verskim fanatizmom. Za mene je verski fanatizam biti protiv EuroPride-a i nositi ikonu na protest protiv istog. Šta je za tebe verski fanatizam?
nije bona nego čista geografijaeh te klimatske promene![]()
'de je dr kon da ukaze na rizik od majmunskih boginja? posle svakog prajda krece zaraza majmunskim, tako da ima osnova za otkazivanje ove godine!Koalicija Moramo osudila zahtev odbornika Patriotskog bloka za otkazivanje Parade ponosa
naucio ih vucic da se zrtvuju, ne bi se ni on pederisao, nego kaze da to radiŠta je sad?
Ovi što moraju,sem što moraju da čuvaju reke livade i pustopoljine,moraju i da se trpaju u bulju?
cccccc...sve neko moranje.
nije bona nego čista geografija
pa ko učiJo...
jok brezar nije i u rusiji - sibiru baš ladno???
Zasto?Da se raspise referendum da se to zabrani.
jok bre
tamo izgradjeno
zimi šetaju u gaćama po kući
a u Čikagu i Torontu traže termo ćebe više
![]()
Siberia Today
Novosibirsk have a marvelous hockey club
zbog sirenja majmunskih boginja, buljotrpanjem se sire, dokazano, samo vam jos eu ****** trebaju da rasire majmunske boginjeZasto?
i sabahudin i nejdinZnamo komšija da ćeš ti biti među glavnim učesnicima te parade.![]()