Frederick_
Elita
- Poruka
- 19.557
Prebacivanje krivice na žrtvu je samo jedna od veština dovedenih do savršenstva na brdovitom balkanu.
Relativizacija zločina je druga veština.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako pozivaš na naučno preispitivanje osoba koja podržavaju nasilje time što targetiraju žrtvu, sagledavanje zločina iz više ugla, onda mi je tvoje pitanje o izvlačenju zaključka u najmanju ruku zbunjujuće. Koji god ugao da sagledaš, ubistvo nekoga je zločin, ne postoji opravdanje, osim u slučajevima nužne odbrane.Da mi je znati šta ti imaš u glavi kad si izvukla zaključak
da ja zagovaram 'povratak na plemenske saveze i presude motkom i toljagom'.
Ako pozivaš na naučno preispitivanje osoba koja podržavaju nasilje time što targetiraju žrtvu, sagledavanje zločina iz više ugla, onda mi je tvoje pitanje o izvlačenju zaključka u najmanju ruku zbunjujuće. Koji god ugao da sagledaš, ubistvo nekoga je zločin, ne postoji opravdanje, osim u slučajevima nužne odbrane.
Kada ljude zanima razlog ne napišu, ko zna čime ga je izazvala i sl, već takvom retorikom realtivizuju zločin.Niko ne opravdava zločin.
Ljude samo zanima koji je uzrok tog gnusnog čina. Bilo bi previše jezivo ako
nema uzroka već ulicom šetaju monstrumi koji ubijaju iz uživanja.
Ljudi ne žele da veruju u to. Traže razlog i to je sve.
Ne pričam ni o kakvom sudu, već o ljudima koji komentarišu zločin tako što ga opravdavaju. Da ponovim, ubistvo, nasilje je zločin i ne postoji način da se ispitivanjem utvrdi da je ''opravdano'' u ovom slučaju konkretno.Za razliku od tebe sud priznaje i olakšavajuće okolnosti pri suđenju.
Mi nemamo kompletnu sliku, zapravo ne znamo ništa osim da je žena ubijena.
Ovo tek nema veze sa temomo, ali mnogo govori o tvom načinu zaključivanja. To što ti ja uzvratim na vređanje je stvar pravila komunikacije a ne mog nametanja stava.To što ti misliš da su studenti sveci i ne smeju nikako da se targetiraju,
to što ti namećeš da su žene svetice a muškarci zlikovci...to je samo
tvoje mišljenje. Imaš pravo na njega ali i drugi imaju prava na svoja mišljenja.
Pitanje je da li to podržavaju i pravdaju jer su spremni da to počine nekada ili su skloni nasilju u porodici.
Prebacivanje krivice na žrtvu je samo jedna od veština dovedenih do savršenstva na brdovitom balkanu.
Niko ne opravdava zločin.
Ljude samo zanima koji je uzrok tog gnusnog čina. Bilo bi previše jezivo ako
nema uzroka već ulicom šetaju monstrumi koji ubijaju iz uživanja.
Ljudi ne žele da veruju u to. Traže razlog i to je sve.
Za razliku od tebe sud priznaje i olakšavajuće okolnosti pri suđenju.
Mi nemamo kompletnu sliku, zapravo ne znamo ništa osim da je žena ubijena.
To što ti misliš da su studenti sveci i ne smeju nikako da se targetiraju,
to što ti namećeš da su žene svetice a muškarci zlikovci...to je samo
tvoje mišljenje. Imaš pravo na njega ali i drugi imaju prava na svoja mišljenja.
Kada ljude zanima razlog ne napišu, ko zna čime ga je izazvala i sl, već takvom retorikom realtivizuju zločin.
Ne pričam ni o kakvom sudu, već o ljudima koji komentarišu zločin tako što ga opravdavaju. Da ponovim, ubistvo, nasilje je zločin i ne postoji način da se ispitivanjem utvrdi da je ''opravdano'' u ovom slučaju konkretno.
Ovo tek nema veze sa temomo, ali mnogo govori o tvom načinu zaključivanja. To što ti ja uzvratim na vređanje je stvar pravila komunikacije a ne mog nametanja stava.
Ooooo ovo je prava istina!!!Jedina je sreća u nesreći to što većina koja piše takve komentare i nema ženu.
The revenge of the celibacy
Tocno tako ,,,,,, i ne samo tu da se razumimo ,,,,,nego i na drugim portalima isto!Pa kakvih likova i komentara ima ovde, pola bi trebalo pohapsiti.Krstarica bi ostala prazna.