- Poruka
- 43.623
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kakvih likova i komentara ima ovde, pola bi trebalo pohapsiti.Krstarica bi ostala prazna.
Ovde je još i privid normalnosti u odnosu na druge društvene mreže i komentare o ovom slučaju koje sam imala prilike pročitatiPa kakvih likova i komentara ima ovde, pola bi trebalo pohapsiti.Krstarica bi ostala prazna.

A još veća nesreća je što ima žena koje pišu takve komentareJedina je sreća u nesreći to što većina koja piše takve komentare i nema ženu.
The revenge of the celibacy

Pitanje je da li to podržavaju i pravdaju jer su spremni da to počine nekada ili su skloni nasilju u porodici.Ne može policija upadati ljudima u stanove zbog mišljenja o nekom ubistvu, mislim može ali to je Severna Koreja style.
Kazna za te što opravdavaju ubistvo je upravo ta da su takvi kakvi su.
Mi to ne znamo, možda će nekad u budućnosti hapsiti ljude unapred, tj znati šta oni planiraju da učine, ali zasada, to je SF.Pitanje je da li to podržavaju i pravdaju jer su spremni da to počine nekada ili su skloni nasilju u porodici.
Mi to ne znamo, možda će nekad u budućnosti hapsiti ljude unapred, tj znati šta oni planiraju da učine, ali zasada, to je SF.
a kao da centar za socijalni rad nesto pa uradi.Ne mora policija da upada, ali da dobiju poziv za centar za socijalni rad svakako
Uglavnom žene to i pišu.A još veća nesreća je što ima žena koje pišu takve komentare![]()

Шта ти мислиш, шта обично ураде па буду убијене?Temelj nauke je stalno preispitivanje ...
Zašto vam smeta naučni pristup u ovakcim slučajevima?
Zašto vam smeta pogled na situaciju iz različitih uglova?
Temelj ljudske evolucije je moralni i ljudski zakoni koje su počeli da poštuju. Zagovaraš povratak na plemenske saveze i presude motkom i toljagom? Zašto ne to ne čudi od tebe...Temelj nauke je stalno preispitivanje ...
Zašto vam smeta naučni pristup u ovakcim slučajevima?
Zašto vam smeta pogled na situaciju iz različitih uglova?
Шта ти мислиш, шта обично ураде па буду убијене?
Temelj ljudske evolucije je moralni i ljudski zakoni koje su počeli da poštuju. Zagovaraš povratak na plemenske saveze i presude motkom i toljagom? Zašto ne to ne čudi od tebe...
Jel ti ovo ozbiljno ili retoričkio pitanje?Da li se slažete?
I šta da im kažu? Da im morališu ili da im zaprete zatvorom?Ne mora policija da upada, ali da dobiju poziv za centar za socijalni rad svakako