ko voli rano da ustaje...

Ma ja bas nesto i ne volim uvek, ali moram.:(
Inace kada je prolece , leto tada ustajem rano bez obzira kada odem na spavanje,jer suncevi zraci mi padaju direktno na lice i istog momenta se budim, divno budjenje zar ne?:D
Dok sada i zimi je drugi problem , jedva me sat probudi, zapravo dva :rumenko:, za svaki slucaj da se ne uspavam.:roll: Ovo tmurno vreme me ubija , koliko god rano legla ujutru mi je uzasno tesko da otvorim oci.:sad2:

eto ja ko kokos odoh na spavanje jer ustajem ranom zorom...sto sam mrzela to me snaslo al sta cu...ako se ne ispavam ujutro uopste ne funkcionisem...ni kafa ne pomaze...Kako vi to prezivljavate...

Fino. Legnem kasno, ustajem rano...Bez problema. Izjutra jedna nesica koja stavi osmeh na lice...Vviše ja stvarčica radim drugačije nego drugi svet. :) Da se može preživeti bez ne spavanja i da ne padnem od umora, verujem da ne bih ni spavala uopšte. Znam da je san važan za obnovu organizma, ali ja ne volim kada moram da spavam. I kao mala nisam volela one popodnevne dremke...:) Po meni je to gubljenje vremena, jer sam ja hiperaktivna osoba. :)

Fino. Legnem kasno, ustajem rano...Bez problema. Izjutra jedna nesica koja stavi osmeh na lice...Vviše ja stvarčica radim drugačije nego drugi svet. :) Da se može preživeti bez ne spavanja i da ne padnem od umora, verujem da ne bih ni spavala uopšte. Znam da je san važan za obnovu organizma, ali ja ne volim kada moram da spavam. I kao mala nisam volela one popodnevne dremke...:) Po meni je to gubljenje vremena, jer sam ja hiperaktivna osoba. :)

Bravo. Znači ima ih još kojima je dan prekratak da ostvare sve svoje zamisli. Ja uvek rano ranim.

nekad sam u stanju da odspavam 6 sati i budem naspavana, a nekad ni 10 sati spavanja ne pomažu.
uglavnom, zavisi da li moram da ustanem ili ne rano. ako ne tad ću sigurno da ustajem ranije,
a ako budem morala da ustajem ranije spavaće mi se redovno po ceo dan. bojkotujem obaveze :mrgreen:

Back