VanderGraaf
Aktivan član
- Poruka
- 1.373
"Strawbery Alarm Cock" gitare koje su napravila firma "Mosrite". Doduse napravili su ove gitare za clanove psihodelik benda iz Kalifornije, istog imena kao i gitare...... psihodelicno, nema sta.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvar ukusa, generalno degradira vrednost gitare ukoliko nije u pitanju "signature" modelNe volim ovakve "dodatke' na gitari. Ne samo na ovim slikama Gibson "Goldtop" gitara, vec uopste na gitrama. Ne znam zasto neko misli da je ovo lepo. Da kupujem polovno nikada ne bih kupio sa ovom "domacim" dodatkom. A pored toga, sa takvim nalepljenim ornamentom, u slucaju prodaje treba naci nekoga kome se to svidja....osim ako ovo nije lako skinuti, sto ne znam. Goldtop je Goldtop sa razlogom.
Pogledajte prilog 1636615
Pogledajte prilog 1636616
Sokirao bih se da nemas........Naravno, imam "par" komada![]()
Moram da se nasmejem.1980-g. Casio EG 5 gitara- kasetofon-rekorder-zvucnik.......plasticno telo sa maple vratom. "Blast from the past".........
Pogledajte prilog 1638842
Pogledajte prilog 1638843
Interesantna gitara, prvi put vidim i čujemVeoma redak "Greco 961 Shrike" sa 10 zica iz 1968 godine. Pravili su Greco i sa 6 i sa 12 zica, ali ovaj sa 10 zica je najredji. Pravljen je samo tokom 1968 godine, jer je bilo skuplje napraviti ga nego sto su ga prodavali, pa su gubili novac. Napredna elektronika za to vreme i cuveni "bumerang" magneti. Made in Japan u najboljem izdanju..
Pogledajte prilog 1640433
Pogledajte prilog 1640434
Pogledajte prilog 1640435
ja sam imao Greco gitaru, znam ih dobro ali na ovo nisam obratio pažnju. Možda zato što me 12-tica nikada nije interesovala i uvek sam preskakaoJa sam cuo za njih i znao sam da su pravili gitare sa 6 i 12 zica, ali za ovaj model sa 10 zica sam saznao tek pre par nedelja i to slucajno sam naleteo na Reverb-u. Nisam pre znao da su pravili ovaj sa 10 zica. Prodat je za 1.500 dolara na Reverb.....
...mozda ipak da vratim onaj izbrisani video...lol.ja sam imao Greco gitaru,
Moja prva prvcata gitara je bila Greco. Akustična. Voleo sam je više nego sebe...mozda ipak da vratim onaj izbrisani video...lol.
Voliš naopačke headstock?meni može ovaj lepotan![]()
i ne baš ali kod ovog skroz zaVoliš naopačke headstock?
Predivne gitare. Sa tim malim prekidacima u paru, verovatno imaju 20tak razlicitih zvukova. Izgledaju fenomenalno. Cemu dva ulaza? Stereo ili nesto drugo?
Nisam gledao detalje. A jesi li video cenu?Predivne gitare. Sa tim malim prekidacima u paru, verovatno imaju 20tak razlicitih zvukova. Izgledaju fenomenalno. Cemu dva ulaza? Stereo ili nesto drugo?