„Ko voli Beograd – taj mrzi fašizam"

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
https://www.danas.rs/politika/ko-voli-beograd-taj-mrzi-fasizam/

Nova stranka odlučna u nameri da spreči, kako tvrde, marš fašista i neonacista pod lažnom parolom "Za srpsko Kosovo"

„Ko voli Beograd – taj mrzi fašizam“

Nova stranka je odlučna u nameri da spreči, kako tvrde, marš fašista i neonacista koji je najavljen za 17. februar, pod lažnom parolom „Za srpsko Kosovo“, poruka je sa današnje konferencije te partije

Zoran-Zivkovic.jpg

Po viđenju predsednika Nove stranke Zorana Živkovića, skrivanje fašističkih organizacija iza pominjanja Kosova je vrhunsko licemerje i bezobrazluk jer se, prema njegovim rečima, Kosovo ne brani po beogradskim ćumezima.

Živković je zbog toga upitao organizatore najavljenog marša i njihove inspiratore gde su bili u proleće 1999. godine kada je trebalo braniti Kosovo, te šta su radili u vreme pogroma 17. marta 2004. godine.

– Tu nema ni „p“ od patriotizma, to je rulja koju je organizovao Aleksandar Vučić. Oni su njegova legija i garda, a služe mu da kada poredite njega sa njima on deluje pametno i tolerantno, jer u poređenju sa takvima svako tako izgleda. Verujem da su Beograđani ljudi koji vole svoj grad, a ko voli Beograd taj mrzi fašizam, poručio je Živković i pozvao sve političke aktere, udruženja građana i pojedince da im se pridruže kako bi zajedno promislili kako da se suprotstave najavljenom maršu.

Prva na listi koalicije „Da oslobodimo Beograd“ Vesna Rakić Vodinelić pozvala je gradonačelnika Sinišu Malog da se javno i pisano obrati Policijskoj upravi Grada Beograd i zatraži zabranu najavljenog marša. Ona je podsetila da Srbija ima Zakon o zabrani manifestacija neonacističkih ili fašističkih organizacija i da se on mora poštovati.

Marinika Tepić, poslanica Nove stranke, upozorila je da su organizatori takozvanog marša „Za srpsko Kosovo“ zapravo isti oni koji su u nedelju na pomenu Milanu Nediću nacistički skandirali i podizali ruku u nacistički pozdrav, te tako poslali najgoru moguću poruku iz Srbije širom Evrope. Ona je kazala se boji da bi ti ljudi mogli da izazovu nerede krijući se iza Kosova, te naglasila da ukoliko policija ne zabrani pomenuti skup, oni neće ćutke gledati kako neonacisti marširaju Beogradom.

Poslednja izmena od moderatora:
Pojma Zivković nema o fašizmu.Cuo je za fašizam kao sto je cuo za Madagaskar.Zivkovic je inace zivi primer da svako ljudsko bice moze da bude premijer jer ako je on to mogao da bude, i Proka može da bude premrijer i Pećinko može i Dobrodošli i Grof Vronski može da bude premijer i Žika Obretković

Poslednja izmena:
Pojma Zivković nema o fašizmu.Cuo je za fašizam kao sto je cuo za Madagaskar.Zivkovic je inace zivi primer da svako ljudsko bice moze da bude premijer jer ako je on to mogao da bude, i Proka može da bude premrijer i Pećinko može i Dobrodošli i Grof Vronski može da bude premijer i Žika Obretković

Ti ne bi mogao
Previše si grub za premijera.
Ti si više za bacanje kamena sa ramena.
U smislu RSI !

Samo ti mozes biti napredni bot, to je ipak skill.

- - - - - - - - - -

Ko voli Beograd, taj mrzi gradjaniste.

A obozava podanike ... :rotf:

Грађани су једно.

Грађанистичка шљам у облику НУНС-а, Центра за културну деконтаминацију, НДМ БГД, и Смрдијанке Турајгић друго.

Ti odavno nisi gradjanin ...

Privatni sektor bajo, tvoj precednik kaze da nema nista protiv sto ih finansira zapad :hahaha: zasto bi i imao i on je deo te NVO ekipe.

Nego lepo 12h se blizi,. izadji na terasu i razderi se

AVE mi te volimo :hahaha:

Mozda cujes posle ...

Volim i ja vas :rotf: pilici moji.

Грађани су једно.

Грађанистичка шљам у облику НУНС-а, Центра за културну деконтаминацију, НДМ БГД, и Смрдијанке Турајгић друго.

Једном и да се сложим са тобом - те разне НВО све воде потомци/деца некадашњим партизанских/комунистичких Це-Ка дебила...у жељи да одбране себе и сво зло које су учинили њихови родитељи.......

Једном и да се сложим са тобом - те разне НВО све воде потомци/деца некадашњим партизанских/комунистичких Це-Ка дебила...у жељи да одбране себе и сво зло које су учинили њихови родитељи.......

Pazi ne znam sta je gore.

Rezim / koji truje narod a narod ga finansira.

NVO / koga stranac finansira za svoje potrebe, nije nuzno da je u pitanju attack na narod kako vlasti navode.

:rtfm: sta je Mito gore u nasm slucaju danas , ha?

- - - - - - - - - -

Eto sta radi Deki komunac. Ja pricam uopsteno, a on pise o meni i lupa mi etiketu, iako ja nisam tema.

I posle im dati ponovo vlast.

Boze sacuvaj.

Ti si prihvatio to ...nije to etiketa, tako se osecas i delujes na forumu.

Ja ne botujem ni za jednu stranku, nemam obavezu ali ti si se obavezao :super:

Pazi ne znam sta je gore.
Rezim / koji truje narod a narod ga finansira.
NVO / koga stranac finansira za svoje potrebe, nije nuzno da je u pitanju attack na narod kako vlasti navode.

:rtfm: sta je Mito gore u nasm slucaju danas , ha?

Па НВО је горе - јер и наш режим је на неки начин НВО... тако да Законом треба забранити финансирање свих НВО или политичких експонената од стране СТРАНАЦА .........

Па НВО је горе - јер и наш режим је на неки начин НВО... тако да Законом треба забранити финансирање свих НВО или политичких експонената од стране СТРАНАЦА .........

Nemam ja nista protiv finansiranja. Neka finansira ko koga i kako hoce.

Samo neka to bude transparentno, da postoji javni registar (kao sto je to jednom pocelo bar za nvo - ali samo za finansiranje iz budzeta!) tako da lepo mozemo da vidimo ko to kome kiti dekolte da peva te pesme koje peva.

Na neki nacin ... :rotf:

Vidi u neoliberalizmu imas samo NVO ... kompletna vlada se ne baci interesima Srbije nego stranim interesima ... ovi nasi samo klimaju glavom a ponekad i odugovlace , ali svakako da popustaju i prihvataju... :rtfm:

F8C1D164-586B-43CA-A7C5-59093D849AEE_w1023_r1_s.jpg

klinton1.jpg

Nego sta kaze tebi zdrav razum , ko vise unistava Srbiju ///

AV koji je precednik sada a susrece se sa Sorosom ... ili Sonja Biserko, Kandicka , zene u crno itd itd

Sta kaze tebi zdrav razum.

Jel porucuje tebi AV putem glasnika da napadate NVO Kandicku dok on aktivno sprovodi izdaju i ko zna sta sve ne ... a ni 10% ne prica ,a iza zatvorenih vrata samo on zna na sta pristaje ...

Poslednja izmena:

I ne samo od strane "stranaca", nego uopste iz inostranstva, jer nimalo ne sumnjam da ove drazicevske i ljoticevske organizacije iz dijaspore ustvari finansira CIA, MI6 i NATO pod laznim firmama tipa SNO, Vece za demokratske promene u Srbiji, Britic i sl. fantomske organizacije.

I ne samo od strane "stranaca", nego uopste iz inostranstva, jer nimalo ne sumnjam da ove drazicevske i ljoticevske organizacije iz dijaspore ustvari finansira CIA, MI6 i NATO pod laznim firmama tipa SNO, Vece za demokratske promene u Srbiji, Britic i sl. fantomske organizacije.

Steta sto su uspeli da pobegnu ... Blajburg im je bio kapija do nebeskog carstva :super:

Ali gamad se docepala Engleske, Kanade i Amerike a sada prosipaju neki patriotizam ....eeeeeeeee.

Mesto da ulazu u fabrike i obnovu Srbije oni resili da ojacaju extremiste.

Steta sto su uspeli da pobegnu ... Blajburg im je bio kapija do nebeskog carstva :super:

Ali gamad se docepala Engleske, Kanade i Amerike a sada prosipaju neki patriotizam ....eeeeeeeee.

Mesto da ulazu u fabrike i obnovu Srbije oni resili da ojacaju extremiste.

Nisu to uvek obavezno potomci militantne desnice iz WWII. Ima tu i postenih gastarbajtera koje su zatucavali propagandom.

Nisu tu problem njihovi politicki stavovi i istorijski revizionizam, nego je problem sto ne shavataju svoju ulogu u celoj toj prici u sadasnjem trenutku.

Naravno. Na zapadu se pare nikad ne bacaju tako lake, nego se traze raznorazni partneri i investitori koji imaju interesa na lokalu i sredstva koja bi ulozili u tu pricu, a kojima ce se zauzvrat progledati kroz prste za stosta.

Ко воли Београд тај мрзи комунизам, то је много више апропо, јер има породично сећање стизања дивљих животиња '44.

Nimalo vas ne krivim sto ste tako isfrustrirani. I ja bih ispizdeo da moram da ronim po dedinjskim kontejnerima ispred nekadasnje dedine vile.

Back