Ko vise zaglupljuje ljude, crkva ili politicari?

medved_bg:
Mito, ovo boldovano :shock:
Inače, po izjavama, nudio je dečacima slatkiše da "ga" pipnu...
Rekla sam ti, ako je već sve ovo ovako medijski ispraćeno (a i treba), stvarno želim javnu izjavu. Time Crkva ne pokazuje da je glupa, već pravedna, iskrena, odgovorna iznad svega.
Ovakvim stavom, tj. odsustvom stava, crkva izaziva napade, iskrena da budem, zaslužene.

СПЦ и о педерима и о лезбејкама и о педофилима и о свим другим наказностима па и о наркоманима и др. има изричит став ДА СУ У ПИТАЊУ ВЕОМА БОЛЕСНИ ЉУДИ и зато они никада
неће те болесне људе излагати јавној порузи и осуди...
већ ће покушати да их својим методама ЛЕЧИ...... не знам да ли то можеш да разумеш. СПЦ чак ни најгоре међу најгорима НИЈЕ никада стављала на СТУБ СРАМА........ 8-)

medved_bg:
Dušo, te tvoje
1111sb9.jpg
smo već imali prilike da vidimo :lol:
Nemoj da se ljutiš, ali Legolas zna šta radi.

А ко сте то ви?! Како мечка себи персира?

Наравно да Леголас зна шта ради чим користи Стреле,

мада за тебе је можда боље ово, ипак си ти само мечка...
111tv4.jpg

eremita:
СПЦ и о педерима и о лезбејкама и о педофилима и о свим другим наказностима па и о наркоманима и др. има изричит став ДА СУ У ПИТАЊУ ВЕОМА БОЛЕСНИ ЉУДИ и зато они никада
већ ће покушати да их својим методама ЛЕЧИ...... не знам да ли то можеш да разумеш. СПЦ чак ни најгоре међу најгорима НИЈЕ никада стављала на СТУБ СРАМА........ 8-)
Ne razumeš ti mene, izgleda.
Ne treba da ga stave na stub srama, i to bilo neko odricanje odgovornosti "evo ga čerečite, mi nemamo ništa sa tim". Ne. Ali da neko izađe ispred SPC, zvanično, i kaže da su svesni kukolja i da čine sve da stvari koriguju, to bi značilo.
A nešto ne vidim da su ga lečili, čovek nije čak ni smenjen, već je posle optužnice dva puta postavljan za starešinu manastira, samo u drugim parohijama. Ne valja, Mito, pa ne valja.

eremita:

Ма где она да разуме, она се прва придружи шипосима,
ујкама и муџосима у пљувању по Србима...

eremita:
a kako leče pedere Boga ti, slikama Anđeline Džoli??
daj nemoj lupati gluposti.... :grin: :grin: :grin: :grin:

filatelista:
a kako leče pedere Boga ti, slikama Anđeline Džoli??
daj nemoj lupati gluposti.... :grin: :grin: :grin: :grin:

Ти лупаш глупости, наравно! :evil: :evil: :evil:
У ВЕЋИНИ случајева је педерастију могуће излечити јер је веома мали број тзв.неизлечивих тј. РОЂЕНИХ хомосексуалаца... мрзи ме сада да ти о томе
разглабам. У највећем броју случајева педерастија је НАСТАЛА због злоупотребе
деце (педофилија,педерастија, инцест и сл.)

eremita:
Ти лупаш глупости, наравно! :evil: :evil: :evil:
У ВЕЋИНИ случајева је педерастију могуће излечити јер је веома мали број тзв.неизлечивих тј. РОЂЕНИХ хомосексуалаца... мрзи ме сада да ти о томе
разглабам. У највећем броју случајева педерастија је НАСТАЛА због злоупотребе
деце (педофилија,педерастија, инцест и сл.)
ma neću ja da mi ti razglabaš kako si zamislio u svojoj glavi
napisao si da Crkva leči homoseksualnost!!
KAKO????
imaju neke internate??
link po mogućnosti, text po mogućnosti....
:grin: :grin: :grin: :grin:

eremita:

uhuhuhu....
dakle ovako....ne stavlja ih na stub srama, ne izlaze ih javnoj osudi i misli da je to bolest.
ali, imamo popove prisutne na razbijanju gej parade (nasiljem), to sto se zovete "bolest" suzbijate batinanjem (to je valjda najbolji crkveni lek)....
ma brate....

Obersturmfuehrer:
O politicarima je receno sve i svasta...o crkvi i njenim stavovima evo citam na www.svetosavlje.org i ne mogu da verujem...

komentar nekog popa na zelju lika da snimi album

komentar na muziku knjige i filmove

komentar na decije bolesti

ope komentar o umetnosti

crkva podrzava pirateriju

najprimitivniji i najjadniji argument protiv evolucije

itd, itd...ima toga kolko oces...

jbt, dok ovo citam, samo cekam da se pojave neki da me spale na lomaci i da organizuju novi krstaski pohod....
aaaalo ljudi....21. vek!!!

Има свега и свачега свуда. Мени је тешко да поверујем да је ово причао неки црквени великодостојник, бар неко од важнијих или се само надам.

Друго, не знам зашто тог човека ставише на НЕТ.:roll:

21 век, колкико само секти има у САД, па и у ЕУ, чак и ово је вероватно злато,
НАРАВНО то не оправдава. само 21-ви, средњи или 30-ти век увек ће бити будала колко хоћеш, фора је само не пуситити их на ВРХ, е то је заправо оно што је фалило нашој земљи.

Norma Kampl:
Сви смо. То није ништа чудно. Наша вера је стално на испиту, искушењима...

Ја рекох да појам "веровања", у ствари искључује то, "видети испред себе".

То је, генерално, у реду, и лепо, само по себи, чувати своју традицију.

Да ли и ја да поновом оно од малочас...?

Или, да употребим један стари цитат: "сви ми верујемо у Бога, само Му не припадамо"...

Али, доста...

Тема је доиста исувише комплексна. (Уосталом, и удаљила се од постављене).

И, коначно, битно је какав си човек, а не да ли "верујеш" или не верујеш".

П. С.
Извини ако сам те можда сморила, било је у најбољој намери. :)

Ma nisi me smorila... Sve je OK... :)

Obersturmfuehrer:
uhuhuhu....
dakle ovako....ne stavlja ih na stub srama, ne izlaze ih javnoj osudi i misli da je to bolest.
ali, imamo popove prisutne na razbijanju gej parade (nasiljem), to sto se zovete "bolest" suzbijate batinanjem (to je valjda najbolji crkveni lek)....
ma brate....

На кога мислиш, ово ми није познато, ако је тако баш је безвезе, црква би требала да то осуди.

Што се тиче Пахомија и Илариона (ако је стварно тако- нисам баш информисан) и то је Блесаво, СПЦ би требала мало да се среди и регулише по том питању, али наша Црква је увек била НЕПРИЛАГОЂЕНА по питању неких ствари што је много коштало наш народ у прошлости, АЛИ ми боље немамо, значи требало би да поправљамо оно што имамо.

Надам се да ће умеренија и разумнија струја СПЦ више доћи до изражаја.

Back