Ко вам се не допада као личност а слушате музику којом се бави?

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.224

Раадни певачи,радне певачице,познати певачи,певачице,бендови било у било којој врсти музике,наше и стране,наше или стране како год.
Ко вам се не допада као личност а можете да слушате музику којом се бави или којом су се бавили,нема везе јер неки престану да певају а неки оду у вечност.

IVICA DAČIĆ, pa MILORAD DODIK. ;)

....

Poštovao sam U2, ali posle onih angažmana Bona Voksa u američkoj politici, što dalje od mog vidokruga. Onu fotku sa neuspelim saksofonimtom Klintonom, stvarno ne mogu da objavim, jače od mene

1108243428_0_127_3500_1667_1920x0_80_0_0_d2f5cdd1c08f6fe101c69a2b24aec6bf.jpg

Interesantno da je i meni baš on pao na pamet, ali sam se zamislila šta ja znam o njemu? Nisam čitala biografije nijednog muzičara.
Sećam se jednog njihovog koncerta kada su nešto istripovali da nema snimanja tj slikanja i Axl je usred koncerta video nekog u publici sa fotoaparatom kako slika prekinuo je koncert i počeo je da urla da mu se oduzme fotoaparat i nije se tu zaustavio nego je skočio u publiku da se otima sa njim za taj fotoaparat,mentolčina

Раадни певачи,радне певачице,познати певачи,певачице,бендови било у било којој врсти музике,наше и стране,наше или стране како год.
Ко вам се не допада као личност а можете да слушате музику којом се бави или којом су се бавили,нема везе јер неки престану да певају а неки оду у вечност.

ja ne mogu odvajati muziku od izvodjača ako neki muzičar pevač pevačica i sl javno pokažu nešto što mi se ne dopadne uglavnom to bude politika kod naših a kod stranih mahom neke druge stvari - kada to uradi bilo ko od njih mogu odmah prestanem tu muziku njihovu da slušam... znate o čemu se radi tu- oni se bave muzikom i ne treba nikada javno da promovišu jednu političku frakciju jel imaju fanove i slušaoce sa obe strane alii ne takvima je sve malo imaju kinte i previše ali hoće još i igraju na kartu u fazonu su da ljudi imaju kratku pamet i da će zaboraviti to...

Back