Ko vam nedostaje sa ljisa & fenomen ponovnog vracanja na forum

gost 388309

Poznat
Poruka
7.764
Zasto se gotovo svako ko ode, opet vrati na ovaj forum?
Neko pod starim nikom, neko otvori novi..
Polazim od sebe, isto to sam radio, odem, pa se posle vratim, i tako u krug..

Ja cu dati svoje misljenje, a vi dajte svoje: ljudi se vracaju na forum jer je covek bice koje uci dok je ziv. Ne samo zbog povremene dobre zaebancije koja ovde zna da padne kad se najmanje nadas:lol: vec i zbog toga sto se i kroz zezanje cuju drugacija misljenja, nauci se nesto novo.

Temu mozete koristiti i za pominjanje nekih forumasa koji su pisali bas na ovom pdf-u, ljubav i seks, a vise ih nema ili ih nismo uocili kroz nove nikove. Takva tema postoji na pdf-u "zene", a mi cemo ovu koristit za forumase i forumasice iz davnih vremena koji su konstantno bili na ljisu.

Svoj odgovor na temu sam dao u uvodnom postu, a svako koga se setim da je bio ovde, pomenucu kroz ostale postove.

Ne znam zasto se zali za nekima koji vise ne svracaju ovde, ili za nekim proslim danima na forumu... - eh, kako je onda bilo... Zaboga, ne moze nesto vecno da traje, kao ni jedni isti ljudi.
Od kada postoji forum? Ja sam pocela da pratim 2003-4te mislim, kada registracija nije bila obavezna. I od onda do sada mnogi su likovi dosli i prosli ovde, reka tece.. kao i vreme, kao i mi. Gubimo kontakte sa ljudima iz RL a kamoli sa foruma.
Ti forumasi su tu, neko svrati jednom godisnje, neko jednom mesecno... Neko realno i ne pomislja na forum jer ko zna u kakvoj zivotnoj masini se nalazi... a mi pominjemo kao na zadusnicama i zalimo.
Zasto se vracaju? Npr. ja sam se cesto googlanjem vracala na forum, ili se ulogujem da razmenim koju PP sa nekim mi dragim ljudima ovde. A ko koliko ucestvuje i prati teme, zavisi od centrifuge koja ga obrce u RL.

Zasto se gotovo svako ko ode, opet vrati na ovaj forum?
Neko pod starim nikom, neko otvori novi..
Polazim od sebe, isto to sam radio, odem, pa se posle vratim, i tako u krug..

Ja cu dati svoje misljenje, a vi dajte svoje: ljudi se vracaju na forum jer je covek bice koje uci dok je ziv. Ne samo zbog povremene dobre zaebancije koja ovde zna da padne kad se najmanje nadas:lol: vec i zbog toga sto se i kroz zezanje cuju drugacija misljenja, nauci se nesto novo.

Temu mozete koristiti i za pominjanje nekih forumasa koji su pisali bas na ovom pdf-u, ljubav i seks, a vise ih nema ili ih nismo uocili kroz nove nikove. Takva tema postoji na pdf-u "zene", a mi cemo ovu koristit za forumase i forumasice iz davnih vremena koji su konstantno bili na ljisu.

Svoj odgovor na temu sam dao u uvodnom postu, a svako koga se setim da je bio ovde, pomenucu kroz ostale postove.

Svi imaju svoje razloge zasto su dosli ovde i zasto su otisli, takodje imaju i razloge zbog kojih se i vrate na forum.
Mozda je u pitanju radoznalost, dosada, zanimljiva tema na koju ne mogu da odole a da ne kazu nesto...

Od osoba koje su pisale ovde mi nedostaju perlica, cherish, CicaMaca...
Sa njima sam mogao da se salim i ozbiljno komuniciram na vecinu tema, od perlice i cherish sam dosta i naucio o zenskom svetu i mozda sam se cak i malo promenio zahvaljujuci njima.
Znam da je malo verovatno da se vrate ovde ali su jako drage.

Svi imaju svoje razloge zasto su dosli ovde i zasto su otisli, takodje imaju i razloge zbog kojih se i vrate na forum.
Mozda je u pitanju radoznalost, dosada, zanimljiva tema na koju ne mogu da odole a da ne kazu nesto...

Od osoba koje su pisale ovde mi nedostaju perlica, cherish, CicaMaca...
Sa njima sam mogao da se salim i ozbiljno komuniciram na vecinu tema, od perlice i cherish sam dosta i naucio o zenskom svetu i mozda sam se cak i malo promenio zahvaljujuci njima.
Znam da je malo verovatno da se vrate ovde ali su jako drage.

Cherish.. secam se, bila je otvorena za salu, pozitivna.

Eto, new generation :) taman se podmladimo i mi :)

Covek nikad ne stari, samo njegovo telo malo zahebava:lol:

Back